Разноразно питање

  1. Da li postoji neki program preko kojeg se moze menjati ip adresa na netu ?

    Opa novi stranački bot lolo
    Čij si SNS,DS,DSS, ne dao Bog LDP?

  2. Advokado, pusti ti Manijaka. Čoveku kome oduzmu kola na granici ne treba verovati ni dobar dan kad kaže. Uvek pomeri zavesu i pogledaj kroz prozor, verovatno se smrklo već.

    Zašto? :(

  3. Opa novi stranački bot lolo
    Čij si SNS,DS,DSS, ne dao Bog LDP?

    Ahahaha ma ne treba mi za te svrhe :)

  4. Шта ће бити с патријархом Павлом? Хоће бити ископан да се види јел светац ил јок?

  5. Шта ће бити с патријархом Павлом? Хоће бити ископан да се види јел светац ил јок?

    Шали никад краја.

    Shomy23
    Da li postoji neki program preko kojeg se moze menjati ip adresa na netu ? Neka mi rokne neko u pvt ako ima, ali da nije neki kurac pun virusa koji ne moze da se skine preko surveya i tih zavrzlama.

    Тебра, куцај на гуглу TOR BROWSER и инсталирај и подеси то. Јес мало зајебано, ал кад га удесиш, ради ко змај. Не мења ти твоју постојећу ИП адресу, већ док користиш тај тор он заварава сајтове којима приступаш да имаш неку леву адресу. Ја га користим већ пар месеци да купујем апликације са гугл плеја.

  6. Čekaj, da je svetac sam bi izašo. Kako je Vasilije, sam izađo iz groba, slomio planinu i u njoj isklesao crkvu!

  7. Шта ће бити с патријархом Павлом? Хоће бити ископан да се види јел светац ил јок?

    ti si bilde

    Није билде, то је процедура код наше цркве, мада не мора очувано тело да буде услов да неко постане светац, нити мора да значи да је светац ако му тело не иструли. Нисам сигуран за Павла, али нешто ми се чини да га неће у скорије време откопавати.

  8. Јел може да се врати нека од верзија фб-а на којој ћу имати оне квадратиће са онлајн пријатељима, пошто на овој новој тога нема?

  9. Управо сам направио постер, то је неки 5. пут да правим такав идентичан. Није успео да преживи ниједну гарнитуру модова. Мислим да се брише по инерцији, јер увек буде у минусу, па се људи ни не удубљују баш. Волео бих да ми модератори кажу да ли је постер стварно толико лош да никако не може да остане жив.

  10. jebemliga, ja dao neki kilavi plus, ali čini mi se da je preočigledno - nije za minus, ali ako nabuba previše negativnih briše se rutinski

  11. Мени не смета што ће завршити у јаком минусу (мада је тренутно у плусу због рекламе на форуму), и волео бих да ми остане на профилу, ако је икако могуће.

  12. mogu ti jedino garantovati da ga ja neću obrisati, ali to ti ni kurca ne znači kod ostalih moderatora

  13. Постер је добар лакмус за... небитно. Одличан!

  14. da li kod sirupa za kasalj dnevno znaci 00-24h ili od prve do poslednje kasicice?

  15. Колико ових дана коштају мониторчићи обични ретардирани? Контам да су и ови танки већ малтене џ. Треба ми да прикачим на систем у вез' с камерама што су ми ококуће :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.