Разноразно питање

1. Moze hard disk da zuji, to se meni desava trenutno, nije nista strasno, a opet moze da bude i neki od kulera...

EDIT: Dajte neke interesantne FB stranice... Tipa Neverovali ili DA i na tu foru. Moze nesto i sa gotivnim slikama,bilo sta.

2. испо кулер из лежишта

3. Ošineš kućište rukom, ako prestane zujanje onda je disk u pitanju. Inače WD diskovi tandrču po difoltu, valjda je neka fabrička mana u pitanju.

4. Kako zuje vrata zgrade? Sa sela sam pa pitam

5. Zuzuzuzu ili zuuuuuuu?

6. Ma reci ti meni jel seka porasla sad malo? :-)

haha, jeste, porasla je :)
    sad ce da krene sa mnom u teretanu da se zategne jos malo, tek ce sad da cveta pored ovako zgodnog batice keke
    odmah je saljem za plejboj da mi navata neku kintu lolo

7. Je l' zna neko da li postoji tutorijal za crtanje i resavanje Karnoovih karti kao i za DNF,KNF i ta govna?

8. Све што треба да знаш је облик кнфа и днфа:

КНФ - С1С2С3 (директно иде 0)

ДНФ - П1 + П2 + п3 (директно иде 1)

Што се тиче Карноових карти:

http://i.imgur.com/BVDZgXc.png

То су ти позиције вектора, попуниш са нулама и јединицама (евентуално b на местима где ти функција није дефинисана) и радиш минимизацију.

9. Mogu li patike da se nose na pranje u hemijsku čistionicu?

10. Dok je moj ortak držao moglo je, ali ako se dobro sećam nešto ih drugačije peru.

11. Šteti li to patikama znaš li, ja sam prao neke u veš mašinu i opere ih dobro ali im jebe majku, iskrivi ih, moš ih samo za fudbal koristit posle.

12. Mislim da se ne peru mašinski nego ih čiste tim sredstvom za suvo pranje, ako hoće uopšte da čiste.

13. Izvadi patike iz mašine pre centrifuge, pa neće da se iskrive.

14. operi noge Meśa svega ti, do ovde se osjeća

15. Kakav spem posterima, kad imam pravo na pravljenje 30+ postera?
    ???
    sramota, još i ovde ograničavate

jok, nego ću 24 čassa sjediti i praviti poster svakih 30 minuta
    nema ograničenja, nema spama ako imam pravo

16. Posterdžije su govna!