Разноразно питање

1. Šta se tačno podrazumeva pod "defektažom auta" ?

2. sta je fjučrz, a sta je forvard?

3. Какав фјучрз болан? Шта је дефектажа аута?!

4. Zajebana vrsta auta.

Духовито :)

5. Kolko boksova pljuga moze da se nosi avionom u EU?

6. Pjer88

Kolko boksova pljuga moze da se nosi avionom u EU?

Ja sam bez problema preneo jedan boks, mada mislim da možeš dva. No, u svakom slučaju se raspitaj kod još ljudi.

7. I ja sam nosio jedan,al sam isao sa nekim pa mi je on poneo drugi, sad bih sam nosio dva.... fala sve jedno :)

8. mada mislim da možeš dva.

Пренео сам ја 2, у коферу су ми били. Питер Стивезонт цигаре најјаче на свету. :)

Питање - Ако неко зна на НБГ локацију где има точени старопрамен био бих захвалан.

9. Sad, na Šipolu carinici nisu pregledali nijednog putnika, barem kada sam ja preuzimao prtljag. Sa druge strane, ti u fri-šopu na BG aerodromu mož' kupiti cigarete, pa pretpostavljam da može da se ponesu i dva boksa.

10. Jebi ga ne bih da se sjebem da ne odem u inozemstvo samo zato sto se digao kurac brkatom Peri da proveri po koji kofer....

Au Buksno samo sam u Češkoj pio točeno Staropramen... u BG-u nisam video....a kamoli na NBGD-u, mozda splav Knjaz ima jel' si proveravao?

11. mozda splav Knjaz

Нема јбг, гледао сам и тамо. Можда ће добити у међувремену. Знам у граду једну локацију, али на Нбг нема 'леба да нађем.

12. Jel zivis na NBGD-u?
    Mozda smo komšije, ja sam u 62.bloku

13. Ја сам брате са Косе. Ту смо. :)

14. Него како :) Ја и ЏониБК смо ту комшије. Ако ришва ксне, можемо један дан да заблејимо. А ако не ришва опет можемо да заблејимо, на старопрамену. лоло :)

15. Ma moze....sve usluge pružam.... :)

16. Osnovni carinski propisi koji važe u Evropskoj uniji
    Ukoliko ulazite u Evropsku uniju moći ćete da unesete robu bez carinjenja, ali samo u ograničenim količinama. Pored ličnog prtljaga, dozvoljeno je uneti 200 cigareta, 50 cigara ili 250 grama duvana, dva litra žestokog pića ili šampanjca, dva litra vina, 50ml parfema i 250ml toaletne vode, kao i dodatne predmete za ličnu upotrebu u vrednosti do 430 eura, ukoliko putnik putuje avionom ili brodom, ili 300 eura, ukoliko se kreće kopnenim putem. Sve preko tog iznosa se mora prijaviti i ocariniti.

Dakle jedan boks pljuga.....a jel smem da ga unosim u avion, jer cu imati samo ručni prtljag?

17. Dakle jedan boks pljuga.....a jel smem da ga unosim u avion, jer cu imati samo ručni prtljag?

Slobodno, nemaš frke oko toga.

18. Ako ideš do Peštanskog aerodroma putem, znači ulaziš u EU kod Subotice - samo 2 kutije cigara su dozvoljene. Odstupaju, može im se.

edit: inače jedan boks.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.