Nisam video ali možda to ima veze da su Poljaci, Česi, Slovaci ii ta bagra krali od Jugoslovena pesme (pretežno rok) kao što danas naši turbofolkeri kradi pa prepevaju od Grka i Turaka..
forget-me-not
A otkad ti, Peki, slušaš Bajagu? :))
Ахахаха што, јел то баш лоше? :) Из неког разлога га готивим, добар део песама његових волим. :)
sunshine
Nisam video ali možda to ima veze da su Poljaci, Česi, Slovaci ii ta bagra krali od Jugoslovena pesme (pretežno rok) kao što danas naši turbofolkeri kradi pa prepevaju od Grka i Turaka..
Погледај било коју песму на јутјубу његову, на пола песама је неки пољски коментар у врху. Приметио сам то одавно, али немам појма о чему се ради...
Зашто албуми у издањима за јапанско тржиште увек имају по две, три бонус песме?
Зато што је цена албума код њих мало скупља него на другим тржиштима, због свих трошкова што живе са стране, па зато онда добију бонус песме, демое, или неиздат материјал као поклон!
Наравно, јапанско издање ће бити и на нашем тржишту, што је још један плус за извођача, јер ће његов слушалац купити вероватно и обично, а и јапанско издање. То је отприлике то.
ЕДИТ: Мегадет је скоро сваки албум издавао за Јапанце, јеби га, треба им кинта, а и имали су свакаквог материјала. Дикинсон у соло кариреји је издавао јапанска издања, и то много добра.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ахахаха што, јел то баш лоше? :) Из неког разлога га готивим, добар део песама његових волим. :)
Погледај било коју песму на јутјубу његову, на пола песама је неки пољски коментар у врху. Приметио сам то одавно, али немам појма о чему се ради...
Има ли неко добар сајт граматике руског са примерима, или ако ми је неко вољан да објасни :) ?
Neki Kravcik je krao od njega izgleda.. Koristiš malo google trasnlate i skontaš šta pričaju :)
Ma, nije to ništa loše, samo sam se iznenadila :))
Шта да ти се објасни?
Neki Kravcik je krao od njega izgleda.. Koristiš malo google trasnlate i skontaš šta pričaju :)
Видео ја нешто помињу тог Кравцика, Кравчика, како већ... И контао сам да је нека крађа...
Ma, nije to ništa loše, samo sam se iznenadila :))
Добар је Бајага. :)
Slušala sam ga letos na nekom koncertu u Studenjaku, džabe bilo i reko' ajd' da odem :) I fino bilo, mogu ti reći :)
Jel može neka dobra duša da nađe onu temu sportski sleng nemogu da je nađem
http://vukajlija.com/forum/teme/25442-sportske-definicije
Misliš na ovo, Dušane?
jes to ja bio ubeđen da ima "sleng" u naslovu sto puta kuco u guglu fala
Ja sam odmah pomislila na ovo... Nema na čemu :)
http://vukajlija.com/govor/nek-kaze/
Шћа е ово?
jel zna neko zasto je koji kurac kaizen ukinuo ono www2, www3 itd?
kontam da je iljadu puta receno al sta cu kad nisam upucen
Otkud opet radoznalo magare?
Зашто албуми у издањима за јапанско тржиште увек имају по две, три бонус песме?
Jer se lome između tradicije i trenda pa vole leba preko pirinča.
Зато што је цена албума код њих мало скупља него на другим тржиштима, због свих трошкова што живе са стране, па зато онда добију бонус песме, демое, или неиздат материјал као поклон!
Наравно, јапанско издање ће бити и на нашем тржишту, што је још један плус за извођача, јер ће његов слушалац купити вероватно и обично, а и јапанско издање. То је отприлике то.
ЕДИТ: Мегадет је скоро сваки албум издавао за Јапанце, јеби га, треба им кинта, а и имали су свакаквог материјала. Дикинсон у соло кариреји је издавао јапанска издања, и то много добра.
Баш ме копкало пошто имам доста тих срања на харду. Хвала на кобјашњењу.