Како на фин начин напушити некога ко по милионити пут заборавља да испуни обећање/врати позајмљено? Нисам баш тај тип, али ми је преко главе, па бих да искористим прилику.
Ti: E, cao
On: cao
Ti: Jel imas 70e na zajam sad odma, hitnoooo mi treba, vracam odmah prekosutra svega mi
On: imam okej nije problem dacu ti...
..................................
i onda mu ne vracas...kad te zove izmisljas glupe izgovore...i ako pocne da ti kenja onda mu kazes PICKA TI MATERINA A TI STO MENI JOS NISI VRATIO LOPTU ZA BASKET??? ili sta god je to sto ti ne vraca
80x25 6 комада
60x25 3 комада
65x35 2 комада
40x10
40x20
10x90 2 комада
60x45
20x90
45x40 2 комада
1,2 + 0,45 + 0,455 + 0,04 + 0,08 + 0,18 + 0,27 + 0,18 + 0,81 što je (valjda) 3.665 metara kvadratnih. A kol'ko po kvadratnom plaćaš?
Evo ti sračunato. *Pod uslovom da su pravougaone figure, kontam da jesu.
Људи, на којој теми се појављивала Свемирдонка, знам да је неко качио опсежне цитате с њеног сајта
http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=1404#post_2966685 eo
Ја сам био добио нешто мање, ал није ни битно пошто човјек тражи 20 км по квадрату. Јефтиноћа.
sto bese ti nisi vise moderator`?
nisam se uvredio niti penim,kazem da si kompleksas isto ko sto kazem za zeca da je mekan...obicna recenica
Како на фин начин напушити некога ко по милионити пут заборавља да испуни обећање/врати позајмљено? Нисам баш тај тип, али ми је преко главе, па бих да искористим прилику.
Ti: E, cao
On: cao
Ti: Jel imas 70e na zajam sad odma, hitnoooo mi treba, vracam odmah prekosutra svega mi
On: imam okej nije problem dacu ti...
..................................
i onda mu ne vracas...kad te zove izmisljas glupe izgovore...i ako pocne da ti kenja onda mu kazes PICKA TI MATERINA A TI STO MENI JOS NISI VRATIO LOPTU ZA BASKET??? ili sta god je to sto ti ne vraca
Сопствени захтјев због обавеза. И зато што не знам математику.
Jel zna neko kako da se izvučem da ne platim prekršajni nalog?
Jel zna neko dal je živ onaj baja što je Vučiću reko da je peder?
gde je cara spemovo?
automatski ban, ko zna gde ga je zaradio, moglo je i na PVT-u
fala na odgovoru
pitam jer mi nije jasno kako nisam video
pa da se priključim
Taj tekst bana je uvek automat i uvek je samo jedan dan. Odavno smo prestali da banujemo sitno zbog spemovanja.
Jel zna neko kako da se izvučem da ne platim prekršajni nalog?
umri
ili to ili da emigrira
Znam ja, ali zahteva previše fensi izraza, tako da ćeš morati da nađeš nekog da ti objasni to jednostavno, da te ne smara.
najsigurnije je da rikne ko emigrant
stvarno smaraš, valdemare