Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ne ne cepam iz Bg-a za Nemačku....Hvala puno momci, bio sam se istripovao da cu morati da dajem po 5 evra za pljuge...to je 150e za mesec....
Kako se zove onaj film sa scenom silovanja Monike Beluči?
Po srpskom, "Otpozadi".
Неповратно
A i Monica k'o Jokovićka, svako malo je siluju. Da nije Malena? Znam da nešto podrpana plače na trgu, ne znam šta tome prethodi.
edit: "Irreversible"
Imam jedno pitanje: Ako nekog uvrijedim u PVT da li mogu biti banovan zbog toga?
Imam ja jedno pitanje, da li može da se krene sa sečom postera i definicija o Japanu?
Bez nekog moralisanja, samo, počelo je da smara žešće.
Poster: slika beže japanci komentar: srbija do tokija
i tako ti fazoni
a definicije tek, da ne pričam, Černobilj, racku,lacpa...
+ али ако је нешто ЈЕБЕНО добро нек се остави...
@ Slob@
PVT je privatna stvar, u to niko ne ulazi
Strajo, briše se koliko se stigne. Kad prođe frka i kad prestane cunami postera-definicija, saniraćemo štetu.
А шта је са храбрим модераторима који су у самом срцу постерџијског света и покушавају да зауставе септичку јаму од преливања? :)
Lole, mi smo srpski moderatori, čitaj, gleda svako svoje prkno i jebe nam se što komšija nema krov. :) Ne znam, stvarno, nisam kliknuo na postere mesecima.
Blek, vidim pažljivo si odabrao reči. :) :P
Hvala na ekspres odgovoru.
Па ако је неко докон, може мени на пвт да шаље оно што је за сјечу, ја обично рибам постерски клозет.
Milice, ako nađem što poslaću ti.
Hvala Blek!
http://vukajlija.com/pluskvamperfekat
Какав је овде баг да са ова добра плавка налази међу сликама а ни у једној дефиницији је нема са стране? :Д
Могуће да је таква дефиниција бриснута :)
Јел вам Јаја Туре најбољи играч?
Ал' и ако можете да склоните, немојте лепо је да буде мало забаве кад се претражује тако досадан појам :Д
Zašto imam osećaj da ću u bliskoj budućnosti dobiti PVT od Slobe? :)