Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Зашто би ико давао плусеве, а да их не чита? Рекоше ми да сам имао тај "лајк" па ми ич није јасно како то иде, па рекох да проверим. Хвала на појашњењу, Еди.:)
Је ли икада пало на памет техничким вођама на сајту да уведу нешто као што имају директни преноси преко интернета, тј. "стримови", да се аутоматски "пуштају" неке рекламе када се уђе у, на пример, одабране дефиниције? Звучи као добра идеја, ако је уопште могуће урадити.
Па лајковање најчешће буде по договору, а ако не, ради се из добре воље. :Д
Нема на чему. :ј
Lupanje minusa bez čitanja. To se lako proveri i ukloni.
Добро бре, Стефи. Немој да зезаш човека. :)
Mora malo. :)
Нећеш модерисати ако тако наставиш. :А
Сконтао сам, Еди. Неинформисан сам, али несам туп.:)
Шта симболише наопако окренута застава?
pjanog zastavnika? :/
Da li je istina da autori ispod koji nemaju 50 poena ne mogu da pišu komentare?
Nije istina Štoperu, samo ne mogu da pišu PVT...
krompir, naopaka zastava je simbol nevolje, nesreće - poziv za pomoć...
Mene interesuje kad ću moći da pošaljem SMS da postanem ktitor ? Ja sam iz Bosne.
Ретарде лололо неће моћи ја мислим, имаћеш пеј пал систем
aham, 'ebat ga onda.
Хвала. А може ли да значи као знак исмевања, нпр. ако неки покрет / појединац, или било шта држи окренуту заставу државе коју не воли или мрзи?
ne jer je simbol pripadnika nacije čija je zastava, na primer, ako si na brodu bolestan onda okreneš zastavu naopako da bi svi prolazeći brodovi videli da ti treba pomoć
možeš napraviti kritiku ako želiš da pokažeš da je neka država u sranju, ali samo ako si ti državljanin te države - u suprotnom gubi smisao...
Е, сад ми је потпуно јасно. Хвала још једном.
Je l probao neko ili zna nesto iz druge ruke o istom?
http://www.amazon.com/Kindle-Color-Multi-touch-Display-Wi-Fi/dp/B0051VVOB2/ref=sr_1_3?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1321141363&sr=1-3
Где могу да набавим хлороформ или руфинол?
Apoteka?
AHAHAHHAHA