Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Нема, јеботе...
Laboratorija?
Е, јебига сад. :)
Кажи где конкретно.
Izguglaj i zovi prvu koja ti padne na guglu, ta je najvise para platila da bi dosla tu gde jeste, znaci da moze da priusti sluzbenike koje ce znati da ti daju odgovor (upute te), pa i negativan.
Ako vec nabavis da ti dam par saveta..
Cuvanje u polupraznoj (polupunoj) boci na svetlu izaziva nepotpunu oksidaciju, pri cemu hloroform menja boju i prelazi u fozgen, jedan od najjacih bojnih otrova
Мислим да то није легално.лоло
Тако да ми је мало фрка да зовем тамо неке и да питам, можда ми број забележе.
Сале, фала. :Д
Eddie, ako znas nekog ko ima veze u bolnici, a i mislim da se koristi nesto za akvairijume..
A moje pitanje je..
Za koj kurac sluzi scroll lock?
Па имам докторе у породици, ал иглупо ми је мало.лоло
Не бих питао вас да могу да се снађем. :А
Не знам ни шта је скрол лок.
Na tastaturi :D
Sta ce ti hloroform?
А, ево га:
Today, this particular use of Scroll Lock is rare. Only a few modern programs still honor this behavior, such as Lotus Notes, Forté Agent, FL Studio, Renoise and Microsoft Excel. Most GUI environments neglect scroll lock, which means scrolling must be accomplished with a computer mouse, using means such as scrollbars or scroll wheels. Therefore, the Scroll Lock key is little used in almost all current programs and operating systems.
Ма да испробам нешто.
Али више би ми одговарао руфинол.лолол
Ako ces vec da ides na rufinol, moraces da ides do supa da nesto pijavis za sta ti treba lek itd itd.
Moja jedna drugarica kada je lecila macku imala je lekove koje imaju isto dejstvo kao droga.
Која дрога? :)
Боли ме курац сад да пријављујем, 'оћу овако негде да нађем. :А
Jedno ilegalno.
Pa nije droga nego lek deluje kao morfijum, opije te skroz ko da si nagudriran.
лололо
Илегално, али где?
Ај да лечимо мачке!
Narucimo kilo droge ove ka' morfijum i izadjemo iz biznisa!
Хахх.
Што се тиче руфинола, не знам да л' ови улични лердији имају. До сад нисам ниђе видео.
KOGA O
EŠ DA SILUJEŠ DECHKO!?
Никога.лолол