Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Bilo kako bilo, pazi te ne uvate sa tim.
Хахах. Пазићу ако нађем. :Д
Ne mogu sad da tražim teme za bagove ili šta već, a i nem' vremena, sad sam primetio, šta je fora sa ovim "pre 9 sati" bagom?
Чији је ово дупли http://vukajlija.com/recnik/autori/57292 ?
Pogledaj svoje vreme na kompjuteru je li dobro.
To je samo na tvom kompjuteru. Namesti vreme na kompu i sve će biti okej.
Da li se neko razume, čini mi se da je išla neka fora da je zabranjeno da te agencije zovu na fiksni i smaraju onim promocijama i nagradnim večerama, ako jeste je l' mogu da im pretim tužbom da ih tako odjebem? Ako spustim slušalicu, nekad zovu ponovo... Svaki dan minimum tri puta zovu, na kraju sam zamolima ljude da me zovu samo na mobilni, ili da mi puste poruku pre nego što će zvati na fiksni.
Dali samo kao ktitor mogu da obrišem svoju definiciju ili npr promjenim nick ili to može uraditi i neki od moderatora ?
Može da ti uradi i neki od moderatora. Ako hoće naravno. Mislim na brisanje definicija. A za menjanje nika ti treba ktitor.
Ako Cile ima 3 jabuke, a Mile 2 jabuke, zašto jednostavno ne ućute i pojedu jebene jabuke?
Грамзивост мој Пекки, грамзивост и похлепа. Никад тако нећемо у Европу!
mnogo je 3 jabuke pojes' na gladan stomak
Vako... Izgubio sam mobilni pre nekih neđelju dana, pa me interesuje da li neko zna jel mogu da ugasim taj broj ( odnosno tu karticu), i da ponovo uzmem taj broj. Hvala.
zovi telenor pa pitaj
Pa zvat ću, al reko ajd da pitam ovde dal neko zna, pošto sam juče zvao moj broj i stoka koja je našla telefon ladno koristi moju karticu.
Може сигурно... Мислим можда... Многи које знам су то радили, само на мтс-у... А за теленор не знам...
I ja sam MTS. Hvala Enemy.
sunglasses, može samo ako si registrovan na postpejd, pripejd brojevi su nedokazivi pa se i ne rešavaju krađe...
Pa pripejd sam, al reko možda mogu da uzmem stari broj jer je uzet na moje ime.
Па мислим да може и припејд ако си потписивао уговор кад си узимао број. Тачније, ниси куповао на трафици и тако то...