Разноразно питање

1. Suđenja za kolaboraciju su slično izgledala u Francuskoj, ili Norveškoj. Zasad kod njih niko nije tražio revizije.

Nemam pojma, sad sam pročitao jedan članak na Peščaniku o tome, verovatno si i ti, kad pominješ te primere, ali ne znam tačno kako je suđenje Draži teklo, pošto sam čitao dijametralno suprotne stvari. Na kraju, mogu da ne imam sopstveno mišljenje usled nedostatka dokaza. Iz priča deda i baba znam šta su radili četnici, al znam i šta su radili partizani. E sad, niko od njih ko je bio u partizanima nije mi pričao da su partizani vršili zločine, a niko ko je bio u četnicima nije mi pričao kako su četnici vršili zločine. Al nekako, teško mi je za ozbiljno uzeti presudu suda pod upravom ljudi koji su napravili masakr na Kočevskom rogu i streljali ljude bez suđenja po Srbiji, napravili po Vojvodini ono sa Švabama i Mađarima, za šta postoje jasni dokazi. Nema pozitivaca. Da je Draža imao sreće pa tas prevagnuo na njegovu stranu, recimo Saveznici se iskrcali na Jadranu 1943, Jugoslavija potpala pod uticaj Amerike i Engleske umesto SSSR-a, i on uhvatio Tita, verujem da bi Tile po komandoj odgovornosti popio streljački vod isto tako glatko.

2. sad sam pročitao jedan članak na Peščaniku

idi ispovedi se
    i zovi popa da ti okadi kuću i kućište

3. musssashe
    kakvu poruku?

privatnu
    al eo ovde ću napisati isto
    zbog države u kojoj živi
    "Da li ti je bila potrebna ISEE računica tj da li si je radio nekada?"

4. Šta, oćeš reći da ne čitaš Peščanik? Cccc. Ja čitam i E-novine (kad me ne muči stomak), i Peščanik, i razne Vaseljenske i Raša tudej i CNN i BBC, Danas, Blic i Politiku, i još šta mi uleti kao link na FB-u. Treba čovek da zna protiv čega je, makar ne znao za šta je. Pa ne možeš da zatvoriš oči i začepiš uši i vičeš: nja-nja-nja-njaaaa-njaaaaa, oni ne postojeeeee!!!! Znanje je sila, znanje je moć, deco noć pizde materine. Ali da, ti se šališ :)

5. čitam, zato znam proceduru
    za e-novine po 2 popa zovem
    može i 3 ako čitaš i komentare
    ne šalim se

6. čitam, zato znam proceduru
    za e-novine po 2 popa zovem
    može i 3 ako čitaš i komentare

Ja sam platio ekstra-uslugu preventivnog oročenog osveštavanja kućišta, procesora, harda i modema, tako da je potrebno samo sledeće godine u isto vreme da pozovem popa, i vuala, još godinu dana bez satanskog prokletstva. Doduše znam vladiku, ako doprem do njega da mi obezbedi permanentnu antisatana zaštitu sa besplatnim apdejtovima, možda jednog dana odem i na Xhamster.

7. Једино што ја видим овде је стварање нове гласачке базе ударањем на оно на чега је већина тренутно осетљива, а то је нека правда.

8. Можда не видим добро, да одем код очног?

9. Vidis savrseno

10. Pa sam si pisao šta je objektivna istina i pravda, a iskreno mislim da ne postoje, kao što i ne postoji ništa objektivno, i da su to omiljeni konstrukti raznih grupa koje opstaju zahvaljujući terminologiji samoj. Nemoj kod očnog, ne idu ti cvikeri sa frizurom :)

11. Opala im podrska u narodu za 3 posto zbog mentolskih odluka pa ce sada da nadoknade 5 posto od strane cetnika sa ovom sprdnjom

12. http://youtu.be/v26oKWNrlZc

Dobar dokumentarac o Draži, išao onomad na rts-u.

13. Nisam čitao Peščanik, već ove dvije zemlje navodim kao primjer jer su obe imale itekako razvijen kvislinški element. A suđenja istima nakon rata su izgledala prilično slično. Mislim, i u nirnberškim procesima sigurno bi mogli naći masu nepravilsnoti u postupku. Japanci internisani po logorima u SAd bi svakako imali šta da kažu o legalnosti takvog čina. Švabe i bratija im isto tako nisu imali neko pravo na žalbu dok su pješačili prema Sibiru.

A što se tiče baba i đedova i njihovih sjećanja, pod uslovom da ne lažu i da se sjećaju kako treba i da su dobro poznavali tadašnje prilike, ona se mogu koristiti kao neko dopunsko sredstvo da se shvati taje period na našim prostorima. Jer to je dio jednog globalnog događaja, i ponašanje četnika i partizana u jednom zaseoku ne oslikava nužno djelovanje tih pokreta na nekom višem nivou.

A da je Draža izašao kao pobjednik, Tito bi bio žrtva nepoštenog suđenja na kojem nije imao pravo na žalbu.

14. Kizo, denacifikacija Nemačke nikad nije izvedena do kraja. Suviše je bilo ljudi ključnih za funkcionisanje zemlje, a koji su bili članovi NSDAP, pa su morali da ih ostave na miru da bi Nemačka funkcionisala i pod okupacijom. Na stranu naučnici koje su Rusi i Ameri pokupili ko jabuke sa drveta. Nirnberški proces je osudio samo one glavne, nije zalazio u dubinu. Zašto do dana današnjeg jure naciste, malo-malo pa otkriju nekog ko je bio običan ložač peći u Aušvicu? A ne sude ljudima iz BND koji su direktno bili povezani sa bivšim nacistima, prikrivali ih, ili bili nacisti sami? I zašto je pozdrav jebenog Kurta Valdhajma poslat u interstelarnu misiju u Vojadžeru?

15. jel odvalio neko čmarnu resicu tj resicu što se proteže izmedju testisa i anusa
    samo mislim da nemože uvek da se napipa nego moraš biti opušten da bi izašla tj nabubrila mrvu. onako dojaja je osećaj kad džaraš ali samo kad prethodno opereš zonu

16. Srbendo, to se zove međica, i da, erogena je zona. Ispod nje se nalazi prostata. Postoje različiti načini stimulisanja prostate, jedan od njih je putem masiranja međice, drugi zahtevaju analnu penetraciju. Malo žena je upoznato sa plemenitom veštinom zadovoljavanja muškaraca putem stimulacije prostate, time se više bavi pederska populacija, ali i nije im zameriti, jer snalaze se kako znaju i umeju. Zadovoljstvo ne pita odakle je došlo.

17. ovo je prevrsilo svaku meru

18. jebote ovde čovek nemože ništa da sakrije

19. međica

Ispod nje se nalazi prostata

Valdemare, netačno.

1. Prostata je 5-7 cm uzlazno od analnog otvora, te se kroz rektum i opipava prilikom urološkog pregleda.
    2. Nije ispod međice, nego iznad.

Ovaj put opraštam grešku :-)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.