Разноразно питање

1. celtice jesam li ja peder ako dzaram chmarnu resicu dvadeset minuta ujutru i pred spavanje

2. Peder je svako ko je makar jednom bio u takvoj dilemi.

3. o chemu prichas kakva dilema

4. Nisam ni rekao da je izvršena denacifikacija Njemačke. Više su preostali nacisti ostali zaštićeni zbog mjesta Njemačke u novom globalnom poretku, i odnosa SSSR i zapada. Njemačka u blokovskoj Evropi zauzima mjesto tačke nekog intenzivnog kontakta dvije strane u potencijalnom konfliktu. Upravo ti obavještajci koje spominješ u takvim prilikama dobro dođu. Plus, to su ljudi sa neizmjernim iskustvom iz ratnog djelovanja. Nažalost, došlo je do podjele Evrope i stvoreni su uslovi da ti ljudi nastave da nekažnjeno funkcionišu u raznim službama.
    A tu su i kolonije poraženih po Južnoj Americi.

Rekao sam samo da ni nirnberški proces sigurno nije pravno čist.

5. Zavisi koje joj riječi govoriš; ako umilno pričaš, furundžija si, a ako govoriš grube riječi, onda si bezosjećajno, pokvareno muško đubre.

6. Valdemare, netačno.

1. Prostata je 5-7 cm uzlazno od analnog otvora, te se kroz rektum i opipava prilikom urološkog pregleda.
    2. Nije ispod međice, nego iznad.

AAaaaaa, a ja sam mislio da je to zadovoljstvo od stimulisanja prostate... Moja greška. Mada, šta znači "uzlazno"? Ako je prema korenu penisa, onda se definitivno poklapa sa položajem međice? Pa nije valjda na suprotnu stranu? Vidiš sliku, kopanjem dovoljno dugo po onom prostoru između anusa i testisa, prostata će biti stimulisana.
    http://www.scientificpsychic.com/health/prostate.jpg
    http://www.naturalprostate.com/External-Prostate-Massage.html

7. ćutim ko popišan jel to još gore?

8. Neće, stimuliše se isključivo rektalno, jer debeli i jaki mišići međice ne dopuštaju da dopreš do prostate pritiskom odozdo. Takođe, ona luči preko 50% tečnosti koja čini spermu, kako bi spermatozoidi lakše plivali.

9. ćutim ko popišan jel to još gore?

Popušiš kurac, i bićeš siguran.

10. i da ja to radim samo kkad sam na dasci od šolje nikako drugačije mada ga izbacam uglavnom pre toga pa tek onda džaram resu a dok bacam radim to uz fon i uglavnom blago uzdišem i tek kad kad promrljam "kenjam majka, kenjam"

11. Neće, stimuliše se isključivo rektalno, jer debeli i jaki mišići međice ne dopuštaju da dopreš do prostate pritiskom odozdo.

Ma nemoj, vidi šta piše ovde

The G-spot is located about one inch below the rectum towards the scrotum and is a key acupuncture point. But let's not think about a needle there. Instead, imagine your own - or your partner's - fingers!

Osim toga, jesi probao? Tu se još nalazi Muladhara čakra, pa ako još i joga kaže, e jebi ga.
    http://sh.wikipedia.org/wiki/Muladhara#Opis

12. Probaj sjedeći u kadi, Srbendo, mehkiji su mišići međice, lakše ćeš prodirati u dubinu svoje ličnosti....

13. PROSEČNA SRBENDA

jel odvalio neko čmarnu resicu tj resicu što se proteže izmedju testisa i anusa
    samo mislim da nemože uvek da se napipa nego moraš biti opušten da bi izašla tj nabubrila mrvu. onako dojaja je osećaj kad džaraš ali samo kad prethodno opereš zonu

pre 2 sata

Thumb glavudza
    Valdemar

Srbendo, to se zove međica, i da, erogena je zona. Ispod nje se nalazi prostata. Postoje različiti načini stimulisanja prostate, jedan od njih je putem masiranja međice, drugi zahtevaju analnu penetraciju. Malo žena je upoznato sa plemenitom veštinom zadovoljavanja muškaraca putem stimulacije prostate, time se više bavi pederska populacija, ali i nije im zameriti, jer snalaze se kako znaju i umeju. Zadovoljstvo ne pita odakle je došlo.

LOLOLO PROSEČNA SRPSKA PEDERČINA LOOOL

14. Valdemare, čakra jeste tu (poznajem akupresuru!), ali ja sam mislio na medicinsku, funkcionalnu, a ne seksualnu stimulaciju :-)

15. E sad, ako je to meni erogena zona, jebeš medicinu i hinduistička učienja i jogu i čakre i sve ostalo, fakat je da se kroz to dolazi do zadovoljstva. Da me golica i ekstra zadovoljava češkanje petog pršljena kičme, pozdravio bih to i objasnio to svakoj ženskoj (a, da, ja sam hetero) osobi koja ima seksualne odnose sa mnom.

16. Svašta se ovde može naučiti...

17. Dakle nije neophodno mazati guzicu sa mašću iz devet voda.

18. Zna li neko kako da završim četvrti razred srednje škole nakon što sam je batalio u prvom polugođu četvrte pre deset godina? Šta da guglam jebeno? Doškolovanje? Vanredno školovanje?

19. na prvo pitanje ne mogu dati odgovor hehhehe

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.