U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Hehehe
Lepo sam odgovorio master-kajgani, ali boli ga kurac što ga hrabrim i hvalim, nego samo sluša celta i kao hvala, celt, brt, kao nešto
Hahahah hvala Kaunte, znaci mi podrska jako, napravicu ti besplatan avatar kad postanem poznat :d
Ma znam za milion takvih priča boho, ali jbg, kontam da treba dupe da se oznoji da dodješ do tog nivoa. I sreća naravno.
Pedagog sam armine.
i ne vidis sebe tu a ? dobro je da zelis da radis to, cepaj lagano vezbaj, ne verujem da ce iko hteti da te uzme za stalno prvih par godina, mozda i malo vise prvih godina, usavrsavaj, freelance, i ako znas docice sve na svoje jbg
Ma nije da ne vidim, fin je posao, delimično sam se pronašao u tome, ali je nekako, jebem li ga...bez perspektive. Trebaš da radiš ceo život za 45 soma i ne možeš da napreduješ u finansijskom smislu nikako. A posao kao posao je kul. Nisam razmišljao pre faksa jbg, bio sam u fazonu "koleginice za izvoz, biće orgija svakojakih, a kad završiš imaš carski posao". Da, carski je možda, kad ne bih radio u Srbiji čemernoj. A posebna je priča što se preteško zapošljavaju ljudi u toj struci.
A ti od svih orgija ti brisao bulju sa toalet papirom koji ti cimer iskoristio već. Au
pa to sto kazes, i ako nadjes, ceo zivot u jednoj tacki i to da je neka plata pa ajde.. mozda je najbolje ako upadnes u struci da radis na pocetku i uporedo cepas ovo pa sta bude, jeste zajebano, ali mora se
ima ljudi koji rade za inostrane firme,dobar kes uzimaju.sedis kod kuce i sljakas.najlakse za nekog ko nema iskustva,a zna koliko-toliko materiju je tester softver ili tako neki kurac.znam da je neki tester.ima na netu oglasa za to ko sase.
Pozz
шоми ај у хладњачу да товаримо твоје јагодр јебеш фотошоп
Ово што је покојни Нешо написао стоји, само морам да напоменем ово:
подсећа на
bas se traze amateri i poluamateri za rad u PS..to uopste nije tako lako kao sto se ovde prica.
Jeste. Ja to radim. Ja radim to.
Drugar je skoro bio na razgovoru za posao testera nekakvog web servisa, fazon plata 77 soma, suvo kliktanje mišem, treba ti nedelju dana da uđeš u priču, al kaže da je smorčina za medalju, njih petoro taj dan odbilo ponudu kad su videli šta treba da rade
petoro pedera xDD
Zemlja gori k'o da nebo plamti, nebo gori.
Nebo gori ko da zemlja gori. Gori zemlja.
http://www.dodaj.rs/f/2R/yv/Tem61S8/114031921005511242793369.jpg
Зна ли се ишта о овој слици?
https://41.media.tumblr.com/680c83bf4eeec7f9afa158ba2c554d91/tumblr_np4so4z93C1ry0acco1_1280.jpg
Роки окачио на чет, гугл ми избацио само неке четничке постове са тамблра (лол), али нема никаквих информација о фотографији...
Zna se da je ovog u sredini glumio Dzoni Depp!
Mislim da sam pitao vec ovo pre par godina, al se ne secam odgovora....
Kada recimo laste odu na jug, gde one odu? Koja drzava... i zasto kad gledamo neke priloge iz juzne drzave ne vidimo laste?
Ajd dobro to mussache, ali objasni ti meni, ako već odu šta ima koji kurac da se vraćaju. Gubi poentu