Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Mislim da idu do centralne Afrike. A kad si gledao reportažu iz centralne Afrike. Debili imaju državu koja ima DR u nazivu hahahhaha
Meni oni svi imaju papagaje.... laste -emigranti jebeni
Kolika je realna sansa za začeće ako svršiš u ženu dan ili dva pre ovulacije. Valjda ne veća od 50%? Jebemmumater ima naroda muče se s tim začećem, nije to baš tako lako kao što nas uče
zavisi kakvi su ti spermici.
Nadam se lenji ko i ja
Spermići mogu da prežive i do pet i slovima 5 dana u ženi. Pa ti vidi kolike su ti šanse.
Ima li hakera
Reinstal sam windows prikljucim sve opet, palim normalno ali ne rade mis i tastatura, kontam do drajvera je, imam drajvere na D: ali kako doci do tamo? Sta da radim ?
ortak me pitao da se prijavi da zivi kod mene, nzm iz kog razloga menja adresu prebivalista. ja zivim sam i vlasnik sam tog stana u kome zivim.
sad dal to povlaci neke negativne posledice po mene tipa veci racun za komunalije i sl nemam pojma.
elem ako znate bolje mesto od ovoga gde bih mogao da pitam javite mi
Tipa ako ga navata bus plus sticice tebi na gajbu ili ako napravi neko sranje vide u licnoj karti tvoju adresu i dodju kod tebe i pitaju dje droga eto to
AJ SAD OVO MOJE LJUDI HITNO JE
prikljucis bilo koji drugi mis? inace meni uopste ne trazi drajvere za tastaturu i misa, verovatno nije do toga..
Pa nemam drugi, a i koja je razlika nece imati drajvere ni za taj ili kako to uopste funkcionise?
Ajte programeri
Ustekaj u drugi port, ako ti je usb. Nisu neophodni posebni drajveri
nije do drajvera. probaj u prednje portove da ustekas.
esi ga restartovao? lololo
Probao sam i napred i nazad nece jbg, da upravo sam saznao da bi windows trebao da ima instalirano za ta sranja...
Do cega bi moglo biti onda jbt, sta mi je ciniti :s
Jesi petljao po bios-u nesto?
Da li se sistem startuje normalno?
Da da sve normalno, stavise nisam ga ja reinstal, nego majstor menjao mi hard jbt i donosim kuci i ovo sranje
Znači: ostatak računara je isti, zamenjen je hard disk i instaliran windows?
Sedmica?
Radi li tastatura pre nego što krene učitavanje Windowsa?
Možeš li ući u BIOS? Taster DEL (možda i neki drugi, F2 ili sl, ali verovatno DEL) odmah pošto se uključi računar.
armine pa sta te je to snaslo :(( o boze pogledaj nas danas na vidovdan!! sv ilija pomozi!
pomozite nam svima