Разноразно питање

1. pojma nema strajo, ja je opet vrnem na staro kad tražim te znakove.

2. | ti je na ctrl + alt + w

3. a ] i [ na ctrl + alt + G ondosno F

to znam zbog linkovanja :D

4. ALT 62 = >
    ALT 60 = <
    ALT 124 = |
    ALT 93 = ]
    ALT 91 = [

5. evo sad nadjoh da su meni < i > na istom mestu gde su i na engleskoj samo sa ctrl + alt

ja ne volim te brojne šifre, ko će ih pamtiti

6. I da, gledao sam neki norveški film sa nazi -zombijima (nemački vojnici iz WWII kao zombajle), pa me interesuje sledeće:
    - Ako je neko takav okarakterisan kao nazi-zombi, da li on onda shvata da je nazi, nazi-zombi ili samo zombi?

7. hvala church i alien, bozg linkovanja mi ponajviše i treba a i kada stavim srce kao vama sada <3 :)

8. Ти зомбији су били свесни и свог физичког стања и политичке оријентације. Реко бих да су наци-зомбији.

9. Страјо, пребаци назад тастатуру на ЕНГ (Шифт+алт), па откуцај спец. знаке. То ти је најједноставније.

10. I da, gledao sam neki norveški film sa nazi -zombijima (nemački vojnici iz WWII kao zombajle), pa me interesuje sledeće:

Фински, да се разумемо.

11. wojtek
    Ти зомбији су били свесни и свог физичког стања и политичке оријентације. Реко бих да су наци-зомбији.

Gledao si film? I ja mislim da je tako, ali jebemu, ako si zombi, tebi je samo jedna stvar na pameti-da kidaš creva i ubijaš. Valjda im je prirodni nagon da jedu ljudsko meso, a ne da zighajlišu i kunu u svastiku. Prvo nagon, kakve filozofije kake pičkematerine...

edit : misim da je NOR

12. Јебеммуматер, ја све време мислио да су Мартијеви земљаци...
    :(

13. Њима је битно само оно наци-тозла. Идеологију су однели у гроб, тако је то некада било.

14. Ех, кад би Нацисти заиста могли да се повампире...

15. Који плејер оно беше може и да снима посебно одређени део видео записа на пи сију?

16. Да ли постоји на српском превод за енглески сленг "tool"? Дакле, назив за лика који драге воље ради у туђем интересу; онај који улаже целог себе у нешто од чега само неко други има користи.
    (1. и 4. дефиниција на урбан дикшионерију; остале немају везе с везом)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.