Разноразно питање

1. Da ne zna neko o čemu se ođe tačno ili makar približno radi

ONLINE POSAO
    pošaljite mail na sljedeću adresu Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kući da ti ne izostane zarada?Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajući.Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 75-1000$ sedmično. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan.Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na sljedeću adresu *@yahoo.com Naslov neka bude Zarada na internetu 1.

?

Nije sprdnja, ozbiljno pitam.

2. Могуће да је она зајебанција када седиш кући и шаљеш људима рекламе, тј. спемујеш, а могуће и да је навлакуша. х)

3. Kul, spemovanje reklamama, mogao bih to da radim, samo što i ja isto mislim da je prevara neka u pitanju. Jebem mu mater, ne moš nikako da zaradiš iljadu eura a da ne udaviš guzicu u znoju...

4. Ima li na Vukajliju neka tema za Gospodina Trolla,sa onim slikama?

5. Јел има тема за постере са политичарима? Треба ми што више таквих..

6. Gde je pretraga odozgor?!

7. Нема више, скинуо газда.

ЕДИТ Да поновим питање са претходне стране

Јел има тема за постере са политичарима? Треба ми што више таквих..

8. Pa čitaj razlog bana, najebao se svega po spisku jednom moderatoru na ktitor forumu, i još je brisao svoje defke, nisu to modovi radili.

9. znaci brisao sam sebi defke i onda napusavao modove sto mu brisu dekfe?? lololo

10. znaci brisao sam sebi defke i onda napusavao modove sto mu brisu dekfe?? lololo

Tako nešto lolo

11. znaci brisao sam sebi defke i onda napusavao modove sto mu brisu dekfe??

лололо, какав си спин доктор.

12. Ko mi obrisa zadnju defku, de stičko uradi nešto zza kolektiv

13. Denisx - hoćeš pismeno na kućnu adresu preporučeno? Ili bi rađe na mail?

14. А ди је претрага?

15. Rek'o Kaizen da će pretragu da imaju samo oni koji uplate ktitor do 2016.

Zajebavam se, radi Kaizen na sajtni, pa zato nema nekih stvari...

16. А. Кул.
    Је л' ће нова верзија 26. или можда раније? :р

17. Де је бре поређај дефке на одређено слово? Кој ђаво

18. A vid, nema ni to.

19. То никад нисам ни користио.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.