Разноразно питање

1. Da li je ime te ribe Marina

2. Bosko Simic
    Ok, posto se saznalo vec(prov me pitao u pvt-u znaci neko je rekao nekome pq.ce svakako svi saznati do sutra uvece) ko je picka koja je odala da sam se prijavio u "Izvedi me"?

HAHAHAHAHAHAH jeba te kruv uprženi

3. pa je l te nije zena smarala jbt ili ce to biti iznenadjenje haha

4. Inace sam sa katarinom otisao na pice, kul devojka/zena skroz. Upisala je neku skolu za medije pa joj treba ovo za cv. Prvo sam doduse mislio da je ozbiljno ovo pa reko da odem sa ortakom tamo da zablejim(mnogo zagorelih riba). Posle vidim svaka iz neke koristi tamo.

5. reci mi da si bar jednom nekako provukao nikolase srecna slava

6. Nije me smarala brt zna da sam se zajebavao. Taj ortak u produkciji je inace njen brat(ne rodjeni)

7. jesu blinkali rezultati kad su golovi padali
    jesu jesu vraze

8. dal ovo drka pseto da je bio ili sta

9. al ce da bude plakanje, ovo moramo zajedno ispratiti ahaha kakva si ti glava brate

10. Sad svi grobari odani do smrti znaju kako izgledas pazi sta radis

11. armine imas li mozda punjac

12. Ne bih vam ja ni rekao realno nego znam da neki ne propustaju pa ce svakako videti, bolje ovako da budete pripremljeni manje ce biti smesno. A i nisam se izblamirao jbg cak i ona riba do jaja odglumila da sam je hipnotisao xd

13. jes
    reci da ne silazim dzabe

14. ArminVanBuuren
    reci mi da si bar jednom nekako provukao nikolase srecna slava

hahahah idi u kurac

15. Nisam jbg nije bila poenta da ispadnem debil. A i nikolas ne gotivi to cestitanje slave

16. A sada ce nam nas kandidat Dendza88 pokazati svoj talenat ''cestitanje slave nikolasu''

17. Pa otkud bi ljudi znali da si ti cak i da prate, jedino ako ne pise dole Petar "pseto88" petrovic i link za tvoje definicije xd

18. pa znamo mi sa teme kladionica kako izgleda, zove se itd

19. Haha dendza..reci u sred pita javno jel
    Ima neko da uplati 800din na nalog dendza88 na mocartu vracam sutra soma pitajte steca

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.