Nisam bre makarone otisli na pice tu u blizinu samo da se snimi popili i zapalili zvao zenu cim sam izasao posle 15-20min fazon i otisao gajbi. Ona mi malo trkeljisala telefon posle krisom i sve kul
Pa ti si toliko pozitivno lud da bi cak i onaj show kocenje voskresao iz mrtvih, prvo bi razvalio kao gost a onda iscerao crnogorca iz fotelje i napravio boom kao voditelj a zeljko sipa kes i ne misli emisija gledana skoro kao drugi dnevnik
hahahha sad sam zamislio ne znam zasto i umirem bombasa gostuje u kocenju i prica kako vlast gura zvezdu o budzetima i tako to, a pored njega tilmo i smeska se samo i ulece odjednom sa nekom anegdotom levom skroz hahah
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
hahaha pa kontam to je neki nas pozdrav, ja imam u planu ako budem u javnosti negde nekad nekako tako da vas pozdravim krisom
jesi izvadio koji korijen
Prikazao sam talenat padanja tiketa za gol/pola kosa xd
A sada ce nam se nas kandidat Dendza88 predstaviti mono dramom ''pobedio sam vraga''
Nisam bre makarone otisli na pice tu u blizinu samo da se snimi popili i zapalili zvao zenu cim sam izasao posle 15-20min fazon i otisao gajbi. Ona mi malo trkeljisala telefon posle krisom i sve kul
kada ce biti emitovana ta emisija?
Trebalo bi jos jedna pa ta, u majicu sam morao da se skinem jer je kao otoplilo
au da si opalio i marinu i katarinu u roku od par dana pa oborio bi par svetskih rekorda nekih sig, bar kod mene
Katarina ima decka brt, ozbiljna veza i to
eh problem kod tebe rekord oboriti jado
Koja je Marina?
Pa ti si toliko pozitivno lud da bi cak i onaj show kocenje voskresao iz mrtvih, prvo bi razvalio kao gost a onda iscerao crnogorca iz fotelje i napravio boom kao voditelj a zeljko sipa kes i ne misli emisija gledana skoro kao drugi dnevnik
Prvi gost bombas
kad ce biti emitovano ozb sig
Ja kad bi birao fendera i bombasa bi zvao
I rastka
hahahha sad sam zamislio ne znam zasto i umirem bombasa gostuje u kocenju i prica kako vlast gura zvezdu o budzetima i tako to, a pored njega tilmo i smeska se samo i ulece odjednom sa nekom anegdotom levom skroz hahah
Dobro jebem te usta pa sto za popadiju ovako javno
Ako zoves fendera za pogresnu rec ode grkljan pod mac
pa daj pseto pricaj jos neke detalje jebote sta ti zapazio i to dok si bio tamo