Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
I ZOVE MARKO I KAZE TILMU
UMUKNI BRE VISE
a ovaj njje ni rec progovorio
ti si iz becmena?
reci mi kako je zivjeti tamo, opisi mi malo kako je tamo
imam rodbinu, zovu me tamo da yivim
Jel neka udarila crveno?
Pa fender i bombas bi zapenili na po jedno pitanje emisija bi se sama vodila
Sta te zanima izijem? Bleje tamo piju sok pricaju zajebavaju se posle izadju ovamo malo odglume ponove neke forice 5 puta dok andija ubode i to je to nista spec. O meni pricao ovaj lik iz produkcije i jedan lik iz obezbedjenja sto je tek dosao na posao izvalio lik da se plasim obavezivanja haha ona niska mrsava me ugasila odmah
Šta je rekl Slađa, oko moje? Da li je Ana kenjala?
Od zanimljivih momenata mozda kad sam rekao da me ne privlace korpulentne, da slusam maju berovic. Blam bio mozda kad je andrija rekao da me ne gledaju u oci jer se bavim hipozom u slobodno vreme
ps osobna poruka u vezi para onih ok?
zamisljam te kao lovca sa puskom i sjedis i pricas ovo
Ojjjjj lovacke
E sprdam se inace za ovo, prov se nesto istripovao pa reko malo sege da teramo
a neeeeee
ahahahah
NEEEEEEEEEEE
a ko je bio stvarno tamo, proviron jeli
hahahaha
A gde bi isao tamo da me snimaju brt na sta vam ja licim
haha joj ja nzm sta bih rekao da izadjem tamo, samo bih stiskao i gnjecio sakom muda transparentno onako
Ovo pitam random svakoga i svi se isprimaju i ljute. Pseto se šali na sopstveni račun, dingospo ispao.
Popisuljo haha
Izvanredan smisao za salu gosn prov