Разноразно питање

1. Brt otvaram pvt od prova sa pitanjem gledam pisr jel istina da si se prijavio u izvedi me i da si birao katarinu...reko jeste brate kako nije oh provaljen sam

2. ovo kod nekih clanova saljivog foruma sada obavija veo sumnje i oko Marine...

3. Cuo sam se sa Sakom kazu to vece Marina bila sa Dadom al pustio sam ga da laze da vidim dokle ce

4. Pa nije brt. Mislim mozda je bila sa dadom jer je otisla za crnu goru posle(bar su tako rekli). Zato sam isao oko 5 tamo jer je avion nesto oko 10 uvece
    Edit: uostalom rekao sam dukki, imam slike sa njom(nemam gde je gola) na kartici, prosledicu vam po pvt-u sutra

5. какав намагарч

6. Je l stavljo neko koks na kurac dok jebe mozda kakav je efekat

7. Jesam, odlicno je. Trnu i kurac i usta.

8. A jesi stavljao na svoj?

9. Ali za pusenje, ne znam.sto bi stavio na kurac.dok.jebes

10. Hahahahaha bombas asi mi rekao brate e da te pitam.nesto: koliko je koren kvadratni iz 64??

11. Ahahahahahahaahahha jebiga, naleteo si sam, htedoh da pitam jesu ti mnogo utrnula usta...

12. Brt nije stvarno smesno, ne treba da objasnjavam to? Odgovori mi tamo na pitanje ili da idem da spavam...

13. Kako nije, ja se zacenio. Laku noc, idem i ja.

14. Zanimljivo da ti je toliko smesno. Pre neki dan si izjavio da su cigani glupi ljudi kojima je smesno kada neko padne sa drveta a sada se zavenis na ovo. Da se zapita covek.

15. Scouser
    Haha dendza..reci u sred pita javno jel
    Ima neko da uplati 800din na nalog dendza88 na mocartu vracam sutra soma pitajte steca

pre 3 sata

Hahahahhahahaha a idi bre u kurac

16. Domaći sok na razredjivanje da li je sirotinjska stvar?

17. Ne debiliši se. Ako ti se pije pij ga. Sirotinja si ne zbog soka nego što imaš grč šta će da pomisli svet ako ga piješ

18. Svet dovoljno pomisli da sam sirotinja kad vidi da se grejem na pec na drva sa stednjakom gore, kad vide moju kucu bez fasade i televizor sa onim dupetom pozadi, plus se boja razliva na njemu, i recimo kad mi neko vec petu godinu za redom dolazi na slavu a vidim da u kuci nemam ama bas nista novo.

Nego sam se pitao da li je bas ultimativno sirotinjski ako goste ponudim domacim sokom

19. Stednjak hahaah kako glupa rec

Lepo ti je boh rekao

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.