vidim na mapi da put ide pored kopova pa ne znam ima li čist prilaz, ograda neka ili slično, a ne vidim baš jasno odakle je zvanični ulaz, al dobra ideja svakako za čašcenje radnika, bice odrađeno tako garant.
treba mi za plovak, znaci ili kanal ili jezero neko, nmg na otvoreni dunav, mada na jezerima se uglavnom placa....a ribe nema nigde hahah ono je nerealno, ja mislim da ima oko 560 komada ribe ukupno u celoj srbiji....sve povadili mrezama.
na kanalu na klisi nema nista, a i opala voda....zato ocu negde dalje
kanal na klisi hahaha dal me zajebavaš. jel ti treba pasoš kad ideš na klisu, ne plašiš se sam da ideš lololo. idi onda na DTD, kod mene u selu cepaju ljudi masovno na DTD
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
A kad ti da sve ovo, onda traži i pare nazad xD
vidim na mapi da put ide pored kopova pa ne znam ima li čist prilaz, ograda neka ili slično, a ne vidim baš jasno odakle je zvanični ulaz, al dobra ideja svakako za čašcenje radnika, bice odrađeno tako garant.
ma koji ce ti kurac kaciga, bas ce ona da te spasi ako ti ovaj bager padne na tebe
gde ima dobra mesta za pecanje u vojvodini, znaci srem, banat, backa da je u nekom radijusu 50km od novog sada
kanal DTD bukvalno bilo gde da možeš prici, ili tu kad kreneš od NSa ka ZRu pa tisa kod žablja i onog golf terena.
treba mi za plovak, znaci ili kanal ili jezero neko, nmg na otvoreni dunav, mada na jezerima se uglavnom placa....a ribe nema nigde hahah ono je nerealno, ja mislim da ima oko 560 komada ribe ukupno u celoj srbiji....sve povadili mrezama.
na kanalu na klisi nema nista, a i opala voda....zato ocu negde dalje
Isto pitanje, samo za бућкало
kanal na klisi hahaha dal me zajebavaš. jel ti treba pasoš kad ideš na klisu, ne plašiš se sam da ideš lololo. idi onda na DTD, kod mene u selu cepaju ljudi masovno na DTD
prosle nedelje na klisi samo sto sam seo stvorilo se 12 cigana sa nekom ladom 4-5 ih pecaju, 2-3 peru auto 5-6 njih se kupa u kanalu osmrdeli sve
a gdi je tvoje selo?
oko zrenjanina, ne smem da otkrivam stratešku poziciju da mi neko ne pokrade plantažu noktiju brt
ovo bi mogao da izjavi samo neko iz Žitišta
jel znaš Obrada? XD
žitište varošica radjarde, ne vređaj ih, ranjivi su kad im kažeš da su realno selendra lololo znam samo profesionalnu obradu teksta u wordu, loš skeč
aaaa, znaci Muzlja kod Zrenjanina....pa okej...
imam ortaka tamo, jel ima tu sta?
Jel Arkanj tu negdi?
bio ratko sakriven u lazarevu, il misliš na arkanj šoping centar
Jbt kad god virnem na sajt ono Pseto ovde ... može li se znati ko ga hrani??
Moze
može li se znati koliko je išao najviše na sat kolima na pravcu kod gacka???
Taj gacko jel neki poznat lik?
poznat jako, imo dvije prodavnice prije rata
Znao sam da je neki BOSANAC