Разноразно питање

  1. Мислим да је ово Радјард Куплунгова област.

  2. Кажи им да ти купе чепиће за уши.

  3. Imam Mitke, al ne vrijede. Jedan ko da stilovku pali kad hrče. Bukvalno. Lik ima problema sa sinusima, neće dide doktoru.

  4. Problem nerešiv.

  5. Nkea se okrenu na stranu i spavaju.

  6. ima vas minimum trojica u jednoj sobi?

  7. Јастук Контур онда. Скеч.

  8. Nadji druge cimere ili sam iznajmi stan ili se vrati kod oca i majke jebemite usta razmazena

  9. hahaha.
    mudro.i na putovanja ga nosim.dobra sekta bila.
    sada dormeo sektasi sa madracima.bukvalno sektasi.placaju tamo neke da seru,pa nadju neke leve poznate da i oni seru.video sam i kako zaposleni hvale firmu.kao zombiji sa onim staklenim osmesima.pa onda svi u glas.hvala, cekamo vas.njih trilion.cekam samo da im se tom kruz prikljuci.

  10. Rope, da imam gdje da se vratim vratio bih se.

  11. probaj sa muzikom.sluske u usi.ako ti bas smeta,nadji neku instrumentalnu umirujucu.trebace ti da se naviknes,pa posle neces moci da spavas bez muzike.

  12. Мој бивши цимер је хркао исто тако ненормално, али сам се навикао брзо и није ми сметало уопште.

    Ако већ имаш толико проблема, размисли да изнајмиш неку собу на Телепу/Сателиту/Клиси/Петроварадину, то ти је некако најповољнија опција.

  13. https://goo.gl/images/o3dHgp

    Pozdrav, ljudi. Zna li neko gde bi mogla da se nadje ovakva kosulja?

  14. Kazaćemo ti za košulju, ali samo ako budeš hteo da je upariš sa istim onakvim belim kaišom kao na slici xd

  15. 80ak evra je minimum i to.na telepu i adicama su neke nus prostorije vareovatno.opet zivis sa nekim penzosima.
    moze te usrati i gajba za 100 evra.da se dvojica naguraju. da troskovi budu jos 5-6.al to je teski minimum.telep,adice,klisa,satelit dalji delovi novog naselja(sarengrad).
    a za vise ljudi je najbolja opcija iznajmiti kucu negde oko ili u kamenici.3-4-5 ljudi. i ispalo bi najpovoljnije i imali bi odredjenu intimu.zimi bi bila frka zbog gasa.ima gradski bus. do preko mosta za 20 minuta.koga mrzi da se njaka, on placa 150 evra prkno od stana koje je zagradjeno maltene na nekom od fakseva.kazem ovo kao opcije.slajkeri uzimaju kuce uglavnom.

  16. Lololo sanitarni, stari moj uzeo neka dormeo sranja, meni dao jastuk, dva puta spavao na jastuku, vrat polomio koko je neudobno zapravo to sranje. Lukac brt ima prastari "lek" za to, sećam se baba me učila klinac kad sam bio, samo praviš zubima onaj c c c zvuk i fora prestane neko u blizini s hrkanjem, al jbg kratkotrajno je baš, al deluje jebeš mi sve ja probavo tad kao klinjo kod babe i dede kad budem a oni kad zatesterišu xD

  17. Sanit, ja bio u 75 kvadrata s dvojicom još, svako svoju sobu imao, lokacija fruškogorska, pored ni hao restorana, bruka stan, stanarina 210€, računi info+struja+net/tv oko 15500-16000, znači nekih 70+40€ po glavi

  18. super si prosao. to je bas za dz, a lokacija dobra.na limanu ima tih oromnih pukovnickio-generalskih gajbi iz jna, pa bude 3-4-5 soba i tu se moze dobro proci. ako neko ima toliko drugara :)

  19. Kosulja ovaka ima u piramidi na spratu. Ima i kais

  20. 2013. skontamo se nas trojica i taj jedan dobije kuću od kumova na podbari, tekelijina, spratna, tri sobe gore, prosek recimo 8-10 kvadrata po sobi, dole dnevna, kupatilo, ostava, podrum i kuhinja. 120€ kirija i tipa 3000 info i 1500 struja, al dvorišni stan, malo je krš kraj, mada za bukvalno 55€ imali smo celu kuću bruka veliku

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.