Cak i Jutjub koji sve vise cenzurise sadrzaje ce opasti i ljudi ce da se sele na Twitch,to je vec pocelo da se desava.Internet ce uskoro biti vrlo drugacije mesto nego sto si navikao.
Имали неко слику коју ћу описати пошто ја не могу да је нађем, а видео сам је давно.
Значи на слици се види неки лик,у црним наочарима мсм, у једној руци држи заставу срс-а а другом руком показује три прста.
Био је постер својевремено са том сликом али јбг.
Имали неко слику коју ћу описати пошто ја не могу да је нађем, а видео сам је давно.
Значи на слици се види неки лик,у црним наочарима мсм, у једној руци држи заставу срс-а а другом руком показује три прста.
Zato što se ljudi koji su je proslabiji raspadaju
Ili su našli druge hobije. A nije se uradilo ništa dacse privuče nova generacija autora, tu je veliku ulogu imalo nedobro osmišljeno približavanje posteravi reakcija širokim narodnim masama. I definicijama.
Pođi od sebe, jesi li probližnr snage (bilo koje vrste) kao prije 5-10 godina?
Mensure da nemas mozda kolumbijski grip
nemam, nisam ja od tih, a tio sam baš jutros da to definišem. postoji neka sila vidiš.
Nemoj da te djavo prevari pa da redefinises definiciju od lorda pisane rijeci
Ima li neka domaća serija, film, pjesma koja slično zvuči ili je obrada muzičke teme iz Twin Peaksa?
https://youtu.be/pXrjMaVoTy0
mislim da je neka uvodna spica neke emisije
Jeste, "Kuvati srcem".
Vrlo depresivna melodija. Podseća me na gubitke.
Da nije Đorđe Balašević?
Možda je Žorž Balašan.
Оће ли преживјет сајт до 2020.?
Hoce,ali ce biti prazan ko i sad,koga vise zanima Vukajlija,pa cak i Instagram ce izgubiti popularnost uskoro.
Cak i Jutjub koji sve vise cenzurise sadrzaje ce opasti i ljudi ce da se sele na Twitch,to je vec pocelo da se desava.Internet ce uskoro biti vrlo drugacije mesto nego sto si navikao.
Evo brt,
https://i.imgur.com/a89cpP5.png
Dajte neko neki kontakt nekoga da mi napravi sajt?
evo ja pisi mi u inbox
Kakav sajt ti treba? Pisi u pvt
zasto se vukajlija raspada, al ne neki shitpost odgovor nego konkretni odgovori i analiza
Zato što se ljudi koji su je proslabiji raspadaju
Ili su našli druge hobije. A nije se uradilo ništa dacse privuče nova generacija autora, tu je veliku ulogu imalo nedobro osmišljeno približavanje posteravi reakcija širokim narodnim masama. I definicijama.
Pođi od sebe, jesi li probližnr snage (bilo koje vrste) kao prije 5-10 godina?
Kakav ti sajt treba?