Разноразно питање

1. Ako ti treba neka web ili mobilna aplikacija sa autentifikacijama, bekendom i API-evima mogu da ti pomognem, a ako je samo sajt prezentacionog karaktera evo javili se ovi autori

2. i fizicki i mentalno sam jaci nego pre 5-10 godina, tad sam bio klinac u srednjoj :D

ja iskreno mislim da je razlog zasto se sve raspalo to sto su se moderatorske pozicije davale sakom i kapom ljudima koji su bili u tom nekom "unutrasnjem krugu autora", a nisu zapravo bili ljudi koji su zainteresovani da doprinesu napretku sajta kao celine, vec su samo sluzili kao sanitarna mera protiv trolova i slicnih.

Ti ljudi sto su bili moderatori u moje vreme (pre 7 godina) su bili nista vise nego power-hungry egomanijaci, a ne ljudi koji su mogli nekako da doprinesu napretku. Pored toga, sajt kao celina nije napredovao, niti se fundamentalno promenio zadnjih 7 godina a i vise, delimicno zbog nedostatka pravog vodjstva, a verovatno i resursa.

3. Pseto kakav to sajt pravis bez mene, razocaran sam

4. Sajt sa nekim generalnim podacima firme i jednim menijem, da izgleda lepo ali nista predrkano ono neka slika gore, logo firme, pozadina itd. S tim sto ne znam da li je pametnije ovo sto hocu ali planiram da ga doradjujem kasnije kako ubacujem neke stvari u ponudu. Ili se to vodi pod odrzavanje? Aj nemoj vam svima kucam pvt-ove jbg

5. pa OK to nije toliko komplikovano, to je posao od 300e, zavrsava se za nedelju-dve ako si brz i saljes sadrzaj i ostale stvari bez nekog zadrzavanja

6. Ma mozes to i sam u wordpressu, ne daj govnima “programerskim” da zaradjuju

7. Ima jedan sajt na koji bi se ugledao eto, to bi vrv bilo od pomoci aj javite se ko hoce i zna platicu koliko treba al ako bude jebavao jebo sam vas

8. Sylar kucam ti pvt

9. Pa ako vec postoji sajt koji te izgledom zadovoljava samo skini njegov kod i zameni tekst i slike i malo sredi. To je par sati posla

10. Hahaha a ne mogu to brt prvo sto se ta firma bavi istom delatnoscu pa bi vrv doslo do ismevanja a drugo sto ne znam da napisem kod ni za ono SUM sto sam ucio u skoli

11. da zna da to uradi, sta bi ga sprecavalo da sam iskodira ceo sajt od pocetka?

12. Upravo to brt ne bi ni trazio nekoga da mi pravi sajt onda pusti to sylar idi vidi pvt nema sta da polemisemo sad

13. Albanski biznis, treba mu sajt koji je ogledalo firme a on se ciganiše na Vukajliji da mu se smandrlja za što manje novca..

Došlo to do kapitala prodajom njiva i ostalo zatucano u mozak jbg.

14. Ja sam ono “platicu koliko treba” sto se inace podrazumeva kada je bilo koja usluga u pitanju i napisao zbog ovakvih ogranicenih lobanja. Tilmo odro te majstor uzeo ti 2000 dinara hahaha mejmun

15. odgovorih ti, nznm jel vidis. meni se nije prikazalo da sam imao nove poruke kad si mi ti poslao, prijavio sam to modulatorima...

16. Hahha e ako si prijavio sledeci put ces videti 100%

Ne vidim ni ja nego udjem jer ocekujem da ima, odg sam ti

17. ps imas i od mene pvt, pa baci pogled kad stignes

18. Evo ti sajt za 200e.

Posle mesečno plaćaš održavanje da otklonimo bagove.

https://i.postimg.cc/Mp5WDj3G/20181218-185358.jpg

19. Igra li jos ko War Thunder

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.