Разноразно питање

1. U GTA 4 postoje internet kafei jer postoji internet u igri, nadam se da sam uspeo da ti pojasnim malo prijatelju

https://www.youtube.com/watch?v=oATbnVW0YNY

2. Исти постоји и у ГТА 3.

3. Nisam znava, najviše sam volio da puštim moju muziku iz kompjutera preko GTA radio stanice i tako da se vozim San Andreasom

4. Слушам овај Соломунов бојлер у Лос Сантосу, такође и гледам, нешто ми чудно, листам коментаре, кад прочитам анмирано је, ја помислио на тренутак ово је из РЛ.

5. vuzi nisi u vorteksu

6. odgovorio sam ti na cetu

7. Ima li neki sajt specijalizovan za skidanje domaće muzike?

8. Šta je ovo Lajmet na 2. programu, je li ovo već neko vreme ide ili je sad krenulo?

9. Prvi "Lajmet" počeo je sa izveštajem o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Rusiji

Druga vest je se bavila Vučićevom posetom Kini

Pocinjem da mislim da je ovo strategija da izlude siptare da budu na kraju u fazonu "evo vam kosovo, gonite se u kurac svi vise"

10. гледам сам у кући два и не могу да вјерујем да га је курва глупа опет заборавила и још као нешто кења онима у хотелу шмх иначе је л зна неко гдје могу да гледам порниће са азијаткињама а да им не пикселизују пичку као свједока на суђењу милошевићу хвала

11. HUSTLER TV, brt, jutros bio jedan dobar sa trandžama

12. е супер мој стриц има тај канал мораћу да га питам да ли могу да дркам код њега кад оде на посао али прво да одгледам филм ево сад је она госпођа пустила голубове на лопове питам се да ли и дуда ивковић може овако да их дресира хвала

13. Kad smo vec kod toga cuo sam da je onaj Krmanjonac-ustvari slobodan stankovic da li je to stvarno on ili mozda nije?
    Ja miskim da nije to on

14. то не знам али знам да неша манијак сад ради суперлигу на арени

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.