Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pritom, bilo je deset ljudi na četu koji su bili u fazonu "koji ti je kurac Tomo, šta histerišeš, pitanje najobičnije".
Jebem ti, gledam šta ovde radim, kuliram umesto odmah da je natovarim govnima, sve sam u nekom pacifista fazonu, ajde, ućutaće, prekinuće da izigrava retarda, zaboraviće ljudi to jako brzo, vratiće se maestrovom kurcu, ali ne, ona već dva dana pravi histeriju. Da je ućutala juče niko ne bi ni vadio onaj Tomdrilov post jebeni verovatno. Sve bi prošlo i to je to. Ali ne, definitivno sam precenio intelekt dotične. Pu jebem ti sve.
Ja pecat oko dupeta nisam ni spominjala ni tad a ni sad, tipa rekla sam profu da napise ozbiljan umesto seriozan na sta si se ti zapalio kao sibica i dosao sad da mi se najebes milosne majke
sta ti uopste znas o tome koliko puta mene startuju s tim sranjima cak i kad nikoga ne prozivam...ni ne budem tu prenose mi da soja prica o tarzanima, nemoj da izigravas figuru autoriteta koji deli besprekorne savete jer i ti kao i svi na svaku prozivku imas samo da odgovoris sa usrano ti je dupe
ocigledno nemas pojma koliko me startuju s tim cak i kad nisam tu... svi su kao niko te pominje waa a kad me ne bude opet se povede polemika o tim idiotlucima, a vidi se da ovde nema pametnije teme za razgovor
Evo, neka Prof kaže šta je bilo. Dupe ti niko nije spomenuo, spomenuo sam anglicizme. I ti si bukvalno počela sa "DOKLE VIŠE SA TIM PRIČAMA O USRANOM DUPETU BUHUHUUUUUUUUUUUU"
Reme vodi računa o nekome s kome se jebao ahhahaha druže većih problema ti imaš jebeno
Hahahaha majku ti jebem plačem
Hm ajde da vidimo mi ko se s kime jebe što da i Tomu ne proglasimo kurvom pa to su i nama uradili
jel te nije sramota da lazes evo prvi ovaj post na ovoj temi sam napisala da je skandalozno ovo da pisete da ja uhodim tog degenerika bilo dal ste trolovali dal je prenosenje traca kao odgovor na neku glupost koju sam ja rekla profu ili sta god i to je sve, nigde ja dupe pomenula nisam
Mogu li da primetim da nisi ni u najavama bila tema za razgovor dok nisi počela da ispravljaš ljude?
Znaš kako, to što ti neko priča iza leđa ni najmanje nije moja stvar. U suštini, ako se praviš da tračevi ne postoje, neće nestati. Pritom te ovde niko nije olajavao iza tvojih leđa, čak te ni ovako nije olajavao, upitana si bila sa dobrom namerom. Da staviš tačku na to jednostavnim odgovorom. Ali si naravno ispala debil koji je digao frku, tako da je opšta atmosfera na četu bila "jbt Tomo što histerišeš koji ti je kurac".
jesi ti neko sveprisutno bice pa da znas da me niko nije olajavao, a ja sam mutava sta
Hej Tomo što se to nije završilo na četu
A što si čačkao ti ljude dok nisu napisali na forumu o čemu se radi
A pa nije to isto ahahha
Reme plitak si ko Luk kad se sadi u proleće
nemoj pricati napamet da me nije niko olajavao
Uuu dobra doskočica
Bohore, k nozi.
Tomo, niko nije trolovao, taj trač je igrom slučaja neko davno izbacio na četu. Ja sa tobom nisam tri puta u životu ušao u diskusiju, i kad jesam, završavalo se na one-liner prozivkama i to je to.
Baš sam mislio da si pametnija glava
Nema veze šta idi logikom da maestrov slučaj se zaboravio kad je tema oko tebe ispala sad prevaci na Tomu da se zaboravi ovo tvoje
kazem ti da ne kenjas da me nije niko olajavao i da sam ja paranoidna kad znam da jeste i tjt
Tomo fokusiraj se, pričamo o konkretnom događaju, od pre dva dana na četu. Niko od nas nije išao po PVTu i Fejsbuku i pričao o tome kako si uhodila ili šta god da si radila. U konkretnom slučaju si upitana direktno.
Hahaha evo miran sam brate Kosma nije više mod ti nisi žrtveno jagnje koje je Soja pustila da te jebu po forumu da braniš stavove njene kako je bolje biti sa devojkom koja je olupala muda o dupe ko o sudoperu sad je sve bolje nego nekad av av
Ahhahaha a Bokte jebo
Kažem ti da te ni Soja ni ja, ni Prof ni ljudi sa četa od pre dva dana nisu olajavali. Zaista ne znam za razne Rojkene, Bohore i ostarele sarage.
Skontaj da je pametnije da ćutiš.
Očigledno da te neko jeste olajavao kada sam ja čuo za tu priču za koju me apsolutno boli kurac.