Разноразно питање

1. ti da imas nekog tomdrila za vratom i sve tomdrilaste pojave koje se identifikuju s njim ujedinjene s ciljem da te zajebavaju penio bi zasigurno

2. Bohor

Hahahah, al vidi ga što je dočekao da se popičkam sa nekim, pa nekadašnji vođa čopora sada trčkara za Tomom u svađama. Jebiga, nikad ne veruj ljudima u patika-cipelama.

3. Hahahha al šta ti je život jebem ti
    Bukvalno se isto dešava i radiš ono šta si kukao
    Ja čuo priče
    Boli me kurac za njih
    Ja rekao ahahgaga
    Ko je to meni ljudska ljuga ahhaah

4. poenta je u tome da to ne traje samo dva dana reme vec tristo godina trista puta mi se prenose neke bljuvotine na ovaj ili onaj nacin dal ja bila na vukajliji ili ne

5. Sve to za 20 dana ahahaha

6. jer i ti kao i svi na svaku prozivku imas samo da odgovoris sa usrano ti je dupe

dok god reagujes na ovo, bice to aktuelno. jedno od najvaznijih postulata porzivke na vukajliji haha

7. tvoj narativ je ovakav otprilike: cuti tomo sta se palis uzgred usrano ti dupe ne znas da ga obrises jbt sta ti je niko ne prica o tvom dupetu al usrano ti je haha

8. ti da imas nekog tomdrila za vratom i sve tomdrilaste pojave koje se identifikuju s njim ujedinjene s ciljem da te zajebavaju penio bi zasigurno

Uzgred, oboje ste preneli privatni život na sajt. Nije sve crno-belo, a i onaj post je došao nakon valjda godinu dana koje ste paralelno proveli na sajtu. I pričati o tome da te dotični progoni i aka po sajtu, je smešno. U suštini, oboje treba da ćutite i da ne spominjete tu vezu više nikada, jer se samo kanalite opsano.

9. tvoj narativ je ovakav otprilike: cuti tomo sta se palis uzgred usrano ti dupe ne znas da ga obrises jbt sta ti je niko ne prica o tvom dupetu al usrano ti je haha

Vidiš ono što želiš, a ako je ono što želiš da vidiš usrano dupe, okej, tvoj problem. Ništa se ne sekiraj, saće Bohor i tebi da se uvuče, nakon smežuranog, tvoje je vrv i okej.

10. kakav sam ja privatni zivot prenela o njemu osim sto sam rekla da je jeziv i da je degenerican sto je i ocigledno
    sve ostalo su dezinformacije

11. bukvalno u poslednjih godinu dana se na forumu ni najednoj temi nije pojavilo ime Toma KIWI Smor, a ne da se pricalo nesto o njoj hahaha i ona uleti sa pricom PREKINITE DA PRICATE O MENI I MOJIM SAMPINJONIMA NA CMARU JEL OVA VUKAJLIJA NEMA PAMETNIJA POSLA NEGO DA SAMO PRICA O MENI SVI ME NAPADATE hahahah

12. Ne druže sa tankim vratom
    Razapinjete devojku po forumu i oni neutralni tipa Manijak plus vi hijene iz čopora a ona nema Remea majmunka da ga pusti na forum da pišaju po njemu jer će da priča kako je ok ustano dupe ili šta već pa mu se posle likovi smeju da je papuča i da a riba vuče za nos
    Zajebavao sam i ja Tomu nekad dok nije bilo popularno ali meni niko nije naredjivao da je zajebavam kao tebi Reme stariji vodniče ahahah
    Ono možete da joj se napušite kurca i meni posle nje jer se ista situacija dešava samo se okrenuli učesnici

13. Reme je l si vojnik ugovorac ili imaš neki čin shhahah
    ZA ŠTA RATUJEŠ DRUŽE

14. nisam uletela s tom pricom nego sa pricom da mi je idiotski sto neki pricaju da ga uhodim

15. sto je onako vrhunac ljudske gadosti

16. Pa brate, zna se da ste bili u vezi, ti o njemu pričaš da je jeziv i degeneričan, ne vidiš problem tu? Stvarno, nije mešanje realnog života i sajta. Sve da jeste takav, a nemam pojma jeste li ili nije. Rvete se u blatu i stvarno vam je ljigava rasprava.

Tom logikom, može da se kaže i da je sve što je on rekao to da ti je usrano dupe i da koristiš debilne anglicizme, samo je to izgovorio malo poetičnije.

17. Zajebavao sam i ja Tomu nekad dok nije bilo popularno

Jebote, original hipster iz mladenovačkog kruga dvojke.
    Možeš da glumiš da si i dalje relevantan na sajtu, ali sada svi znaju istinu.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://static.kupindoslike.com/CIPELE-PATIKE-SPORTSKE-BRAON-NOVO-_slika_O_14060165.jpg

18. i ona uleti sa pricom PREKINITE DA PRICATE O MENI I MOJIM SAMPINJONIMA NA CMARU

ахаха пезови описи ПОГГЕРС

19. gde se ja rvem s njim slaboumni kobaltu vidis li ti njega ovde

20. Hahaha Vojniče teši se
    Ja sa veliki Bohor a ko si ti?
    Obraz ti je kaljav prijatelju

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.