Prijava

Lastiš su ti one gumirane ženske gaćice,uglavnom ih koke nose kad trebaju dobiti mengu ili je već imaju,ono fol ne propuštaju onu plavu tečnost iz reklama o ulošcima.

Deer God
Јел постоји она изрека "и над попом има поп" на енглеском у неком облику, и ако да, како иде?

Ako hoces da ti ostane u svestenickom maniru legitiman izraz ti je i "even the Pope has a boss". Ovo za ribe je vise kada hoces da kazes da uvek ima neko jaci. Ovo sa papom je kada hoces da kazes da uvek ima visi autoritet, kao kod nasih popova.

nije to nesto sto se koristi sale. mislim da po nacinu gde se koristi nad popom pop vise odgovara ono what comes around goes around, ili ne jebem li ga.
recimo da nad popom pop nikad nije iskoriscena da pokazes neku hijerarhiju nego uvek da kazes kao moze da sere po ljudima, al ce na kraju da pojede i on necija govna.

mislim da 90% poslovica u svim kulturama se svodi na to da ako ti neko sukno nesto da ce i tom drugom neko da sukne nesto drugo, i da budes stpljiv i vredan i da ne pricas mnogo o tome
ostalih 10% se svode na to kako da suknes ovome sto strpljiv i vredan, kad upadne u nevolju

U tome je poenta. Jebes ti mene, ali ce naidje neko ko ce tebe. Ili u fazonu idem da se zalim kod tvog sefa, taj fazon. Jbg ne znam u kom kontekstu je potrebno upotrebiti odraz.

Na instagramu ne mogu da se salju poruke?

Mogu,imaš u gornjem desnom uglu simbol,nesto kao leptirić, u fazonu letećeg zmaja,na njega pikneš i otvori ti se aplikacija.

Гледам репризу финала лиге европе на Ск и није ми јасан овај коментатор. Уживо на Ск није било, и кад је он то онда коментарисао? Или је накнадно коментарисао текму и правио се луд или је снимано уживо без преноса, не знам шта је горе

И иначе приказују тако репризу неких лш текми. А коментатор је 100% са Ск, није да су узели снимак са неке друге тв

Romanija kolko ti obicno pare trosis nedeljno?

Imam profil na fb i tu je ime firme, jednom se pijan zajebao i potvrdio ime sa slovnom greškom. Postoji li šansa da ga opet promenim, a da ne šaljem neki dokument? Ili bi moglo da na beku foru to uradim?

Čekaj, profil je otvoren na firmin naziv?

Sve u svemu, možeš da menjaš ime na Fb, šta će ti fora?

Samo kad jednom promeniš, onda moraš da čekaš lupam mesec-dva sa bi opet menjao.

Da, na firmin. Može posle dva meseca, ali je fora da sam tada verifikovao ime i sada da bi promenio traži dokument.

Pa dobro, pošalji dokumet šta ima veze.

Ja kad sam pravio drugi profil za zajebanciju registrovao sam ga kao Petar Petrovic, i kad me neko prijavi za lažni profil ja na netu nađem hiljadu bankovnih kartica i pošaljem fb-u. Xd

Pa nemam dokument na ime firme.

Milose e kolka ti je plata?

E pa jbg, ako je firma "testeri parfema kao original" onda ti slovna greška ne smeta toliko. Xd

Tilmo, ne znam za fejsbuk jer ga ne koristim pa se unapred ogradjujem i izvinjavam ako nisam u pravu, ali odokativno mislim da opet lazes i seres ko foka. Znam za druge onlajn servise koji povremeno zahtevaju verifikaciju (pre svega servisi za placanja) i nema te sile da ih izradis kreditnom karticom, prvo jer automatski prepoznaju laznjake, drugo jer traze dokument sa slikom, cesto i telefonski poziv tako da ne kenjas.