Prijava

pa u luksemburgu mogu da zarade lovu, sta da rade u bitolju i derventi

Osećaju se kao kod kuće.

Postoji grčka nacija, italijanska, turska, ruska, kineska, a hrišćanska, muslimanska, budistička itd., može biti samo konfesija, crkva i stanovništvo/stanovnici/žitelji/živalj...
Isto tako, ne postoje hrišćanska, muslimanska, budistička itd. lična imena, već grčka, italijanska, slovenska, arapska, turska, engleska itd

A STA CEMO SA JEVREJIMA?

Postoji i jevrejska. Jevreji su Arapi, koji nisu muslimani, već imaju svoju jevrejsku veru. Isti slučaj kao sa Indijcima koji imaju svoju veru - hinduizam.

Zdravo :)
Jel vama radi druga strana pvt-a?

Jedan starac doneo je mobilni telefon u servis i zamolio mladića koji je tog jutra radio da mu popravi telefon. Momak je, ne želevši da ovaj deka čeka, odmah uzeo mobilni da pogleda u čemu je problem. Pažljivo je sve pogledao, ali nije mogao da ustanovi nikakav kvar. Šta više, telefon je radio perfektno.
„Gospodine, sa ovim telefonom je sve u redu, nije pokvaren“, objasni on dekici koji je strpljivo sedeo i čekao da mu serviser popravi telefon. „Ako nije u kvaru, zašto mi onda druga strana pvt-a ne radi“, upita starac sav u suzama.

Skoro kad su Zrenjaninci protestovali jer nemaju ljudi pijacu vodu 15 godina, skupila se sns ekipa Zrenjaninaca da protestuje zasto ovi protestuju.

Da li smo kao drustvo dotakli dno ili ima jos da se kopa?

Pa mora se kopa dublje do vode, to znaju svi.

zna li neko da li će se održati gitarijada u zaječaru i ko će nastupati na istoj? sajt i profili na društvenim mrežama su im mrtvi, a trebalo bi da se održi 17og i 18og

izgleda.. interesuje me samo lineup

Ko su ovi "privremena skupstina", dusan dragas i te fore? To neka andergraund opozicija ili sta?

Dajte link nekog eurosporta koji radi na Totalu mi ne radi

Imaš ovde streaming sajtove, možda ima: https://unblocked-pw.github.io/

Oko čega su nemiri na Kosovu?

Bio dogovor da i oni i mi imamo neke fejk tablice, probne kao, ali bez obelezja kad prelazimo na kim i u centralnu srbiju. Obaveza na 10 godina, koja je istekla pre par dana. Oni to postovali, mi nismo, i sad oni krenuli da skidaju nase tablice i ne daju da se predje ko nece da uzme probne te.

Mi krenuli da vristimo, i da pretimo za unutrasnje potrebe, da pokazemo kako je vodja sposoban i mocan. Kao sto je bio mocan da nam uvedu carine 100%, i slicno.

Uglavnom cenim da ce biti na kraju da smeju njihove tablice po srbiji i eto.

Kao sto je dato u poslednjih 5-6 godina svasta, pozivni broj, vojska, policija na severu, ukidanje nasih sudova i drugih institucija, ukidanje epsa, i prebacivanje na zajednicku energetsku mrezu kosova i albanije, telekom koji je morao da osnuje novu firmu, po kosovskom zakonu, ulazak srba u kosovske institucije, izlazak na kosovske izbore, clanstva u raznim organizacijama, clanstvo u fifa, i tako dalje da ne nabrajam.

Takodje smo glasali da albanija postane nestalna clanica saveta bezbednosti, sto joj omogucava velike prilike za lobiranje za kosovo, koje cemo tek videti od pocetka godine 2022 ce biti u savetu. Pretpostavljam da ce unesko i interpol biti prve u koje ce progurati da ulete.