bomby misli da je 50mbit vise nego dovoljno jer isto radi taj i taj tvoj od 250 da se napise dvedza dvezda na vukajliji, nema razlike bacanje novca je jaci net
Kad se slučajno izbriše čet ili DM na instagramu, kako povratiti prepisku nastalu dopisivanjem sa nekom osobom, a da to nije preuzimanje podataka, a da uz to ne možeš računati na osobu sa kojom si se dopisivao?
Reč je o android telefonu.
Ima li neko realno, nekomplikovano i delotvorno rešenje?
Benjamin Kalaj (1839-1903) je izmislio bosansku (bošnjačku) naciju, KPJ je izmislila crnogorsku, makedonsku i muslimansku naciju, tu su još Šokci, Bunjevci, Goranci i još neki, koji su dokazano srpskog porekla, a šta tek reći o vojvođanskoj naciji?
Lepo je rekao grof Sava Popović Tekelija (1761-1842): Manite se pokrajinskih naziva Srbijanac, Crnogorac, Bosanac, Dalmatinac, jer će se naći neko ko će naći za pravo da od pokrajinskih naroda stvori zasebne nacije.
Kako sprečiti stvaranje izmišljenih i veštačkih nacija, asimilaciju jednog naroda od strane drugih naroda, otuđivanje, osipanje i nestanak jednog naroda???
Ne znam, pitaj komunističke funkcionere i partijaše iz komunističke Jugoslavije.
Postoji grčka nacija, italijanska, turska, ruska, kineska, a hrišćanska, muslimanska, budistička itd., može biti samo konfesija, crkva i stanovništvo/stanovnici/žitelji/živalj...
Isto tako, ne postoje hrišćanska, muslimanska, budistička itd. lična imena, već grčka, italijanska, slovenska, arapska, turska, engleska itd.
dosta si na it uredjajima
Pa s obzirom da radim od kuce online i jesam
Hvala vam svima na odgovorima, na moje pitanje sa 3.822 stranice.
Moderatori su mi obrisali neke defke u poslednjih nekoliko dana, ima li neka da vam se sviđa moja defka, moderatori?! :)
Boli te kurac meni jos nisu odgovorili ni za pitanje sa 3805e stranice svaki dan refresujem temu i nista
Ja imam neki sbb eon paket sa 250 mbs internetom, mislim sa placam oko 3900, sta ce vam ti paketi sa 50 mbs :)
bomby misli da je 50mbit vise nego dovoljno jer isto radi taj i taj tvoj od 250 da se napise dvedza dvezda na vukajliji, nema razlike bacanje novca je jaci net
gambi misli da je drkati isto što i jebati jer realno sa net spikom ne daju pičke
haha
sbb je avangarda, mts a van grada
Kad se slučajno izbriše čet ili DM na instagramu, kako povratiti prepisku nastalu dopisivanjem sa nekom osobom, a da to nije preuzimanje podataka, a da uz to ne možeš računati na osobu sa kojom si se dopisivao?
Reč je o android telefonu.
Ima li neko realno, nekomplikovano i delotvorno rešenje?
Hvala u napred!
Slučajno izbriše...
https://www.google.com/search?q=retrieve+deleted+instagram+dms&rlz=1CDGOYI_enRS959RS960&hl=en-GB&ei=0ncrYcufFZeI9u8Pws-WqAg&oq=retrieve+deleted+instagram+dms&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyBggAEAcQHjoFCAAQgARQx68BWJG1AWD2uQFoAHAAeASAAekBiAGiDZIBBTAuNy4ymAEAoAEBwAEB&sclient=mobile-gws-wiz-serp
Benjamin Kalaj (1839-1903) je izmislio bosansku (bošnjačku) naciju, KPJ je izmislila crnogorsku, makedonsku i muslimansku naciju, tu su još Šokci, Bunjevci, Goranci i još neki, koji su dokazano srpskog porekla, a šta tek reći o vojvođanskoj naciji?
Lepo je rekao grof Sava Popović Tekelija (1761-1842): Manite se pokrajinskih naziva Srbijanac, Crnogorac, Bosanac, Dalmatinac, jer će se naći neko ko će naći za pravo da od pokrajinskih naroda stvori zasebne nacije.
Kako sprečiti stvaranje izmišljenih i veštačkih nacija, asimilaciju jednog naroda od strane drugih naroda, otuđivanje, osipanje i nestanak jednog naroda???
Šta je muslimanska nacija bro?
Ne znam, pitaj komunističke funkcionere i partijaše iz komunističke Jugoslavije.
Postoji grčka nacija, italijanska, turska, ruska, kineska, a hrišćanska, muslimanska, budistička itd., može biti samo konfesija, crkva i stanovništvo/stanovnici/žitelji/živalj...
Isto tako, ne postoje hrišćanska, muslimanska, budistička itd. lična imena, već grčka, italijanska, slovenska, arapska, turska, engleska itd.
https://www.mycity.rs/thumbs4/2396_tmb_50943254_10592735_619218944844574_7286010987121419709_n.jpg
Haha
Uglavnom, zucka se da će se neki ,,intelektualci'', u popisu stanovništva upisati kao Vojvođani po narodnosti.
Sve otišlo u kurac!
Kad već neki jedu govna, mogli bi se upisati i kao Mangulice.
kako je moguće da crnogoraca ima više u malenom luksemburgu nego u albaniji, sloveniji, bosni, makedoniji i hrvatskoj zajedno?