Prijava

dosta si na it uredjajima

Pa s obzirom da radim od kuce online i jesam

Hvala vam svima na odgovorima, na moje pitanje sa 3.822 stranice.

Moderatori su mi obrisali neke defke u poslednjih nekoliko dana, ima li neka da vam se sviđa moja defka, moderatori?! :)

Boli te kurac meni jos nisu odgovorili ni za pitanje sa 3805e stranice svaki dan refresujem temu i nista

Ja imam neki sbb eon paket sa 250 mbs internetom, mislim sa placam oko 3900, sta ce vam ti paketi sa 50 mbs :)

bomby misli da je 50mbit vise nego dovoljno jer isto radi taj i taj tvoj od 250 da se napise dvedza dvezda na vukajliji, nema razlike bacanje novca je jaci net

gambi misli da je drkati isto što i jebati jer realno sa net spikom ne daju pičke

a imam 5g 1gps paket e to je za mene parada strimovanja

haha

sbb je avangarda, mts a van grada

Kad se slučajno izbriše čet ili DM na instagramu, kako povratiti prepisku nastalu dopisivanjem sa nekom osobom, a da to nije preuzimanje podataka, a da uz to ne možeš računati na osobu sa kojom si se dopisivao?

Reč je o android telefonu.

Ima li neko realno, nekomplikovano i delotvorno rešenje?

Hvala u napred!

Slučajno izbriše...

Benjamin Kalaj (1839-1903) je izmislio bosansku (bošnjačku) naciju, KPJ je izmislila crnogorsku, makedonsku i muslimansku naciju, tu su još Šokci, Bunjevci, Goranci i još neki, koji su dokazano srpskog porekla, a šta tek reći o vojvođanskoj naciji?

Lepo je rekao grof Sava Popović Tekelija (1761-1842): Manite se pokrajinskih naziva Srbijanac, Crnogorac, Bosanac, Dalmatinac, jer će se naći neko ko će naći za pravo da od pokrajinskih naroda stvori zasebne nacije.

Kako sprečiti stvaranje izmišljenih i veštačkih nacija, asimilaciju jednog naroda od strane drugih naroda, otuđivanje, osipanje i nestanak jednog naroda???

Šta je muslimanska nacija bro?

Ne znam, pitaj komunističke funkcionere i partijaše iz komunističke Jugoslavije.

Postoji grčka nacija, italijanska, turska, ruska, kineska, a hrišćanska, muslimanska, budistička itd., može biti samo konfesija, crkva i stanovništvo/stanovnici/žitelji/živalj...
Isto tako, ne postoje hrišćanska, muslimanska, budistička itd. lična imena, već grčka, italijanska, slovenska, arapska, turska, engleska itd.

Uglavnom, zucka se da će se neki ,,intelektualci'', u popisu stanovništva upisati kao Vojvođani po narodnosti.
Sve otišlo u kurac!

Kad već neki jedu govna, mogli bi se upisati i kao Mangulice.

kako je moguće da crnogoraca ima više u malenom luksemburgu nego u albaniji, sloveniji, bosni, makedoniji i hrvatskoj zajedno?