Разноразно питање

1. Nije mi namera uopšte bila da budem duhovit, nego smarate više sa tim prepucavanjima! Na koju god temu da odem, vodi se neka polemika koja ne vodi nigde...

2. Jel imaš pitanje?
    Nemaš
    Zašto spemuješ onda?

3. Tako je doktore, prepiši im bensedine. Cenim da bi pomoglo svima.

4. Nešo, zašto smaraš?
    To je pitanje.

5. drKomadina
    Nije mi namera uopšte bila da budem duhovit, nego smarate više sa tim prepucavanjima! Na koju god temu da odem, vodi se neka polemika koja ne vodi nigde...

kakvo prepucavanje? tema je raznorazno pitanje- postavio sam pitanje, dobio sam odgovor, otiso sam.
    nesto si istripovao doktore.

6. jel ima negdje nabrojano koji su tačno fakulteti "društvenog" smjera?

7. treba mi nesto konkretnije...
    gdje se ubrajaju likovne, muzicke i glumacke akademije?

8. Kako da napravim print screen sa Vukajlije, za slučaj da naletim na nešto smešno?

9. Pritisneš na tastaturi "Print Screen", odeš u Paint i pejstuješ, ako oćeš da isječeš samo taj dio onda ona opcija da obilježiš, kopiraš, otvoriš novi dokument i pejstuješ i sačuvaš. Aplouduješ na tinypic.com ili na imageshack.us i metiš link na sajt

10. Уватиш скриншот на алт+дугме ''принтскрин'' које се налази изнад оних дугмади за дилит, инсерт, пејџ ап и даун... онда отвориш пеинт и стиснеш цтрл+в... сачуваш ту слику и аплоудујеш је на http://imageshack.us/ или на http://www.dodaj.rs/ и бациш линк од слике овде.

11. Ili jednostavno skineš Shotty i hvataš skrinove laganini. :)

12. A kad apladuješ sliku, klikneš na nju da bi je video u punoj veličini i klikneš desni klik na sliku i klikneš opciju "otvori sliku u novoj kartici" pa tek onda kopiraš link i pejstuješ ga ovde.

13. Kako se trudite da to sto komplikovanije izgleda :D

14. instaliraš windows 7 - tu ima integrisan alat za seckanje :)

15. Народе, не ради ми пријевод у гому, помагајте :)
    Некидан, послије дужег времена упалим филм и превучем титл, а он као нешто не ради добро.
    Данас упалим други филм, превучем титл кад оно онај превод од некидан. Као да је некако сачуван и само њега пушта. Контам, нека багчина, узмем и апдејтујем гом, ал џаба.

16. Opet neki titlovi, a?

17. Faco skini BS.Player.

18. Kolega, nauči engleski kao ja :)
    Svojevremeno sam gledao Iron Man 2 sinhornizovan na ruski (samo taj bio da se skine) i sve vreme pokušavao da čitam sa usana...

19. Ej hvala vam na iscrpnim objašnjenjima ;-))))
    Iscrpelo me da skontam ;-)))))
    Za sada ću da kopipejstujem ova vaša uputstva pa ću da isprobam kada se ukaže prilika.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.