Разноразно питање

  1. Не желе они ни да ти одмогну. Једноставно их заболе за пацијенте, јер раде за државну болницу и не може боготац да их избаци с радног места, исту плату ће примати и кад се труде и кад се не труде. У приватним болницама је зато другачија ситуација, јер знају да ће сваки фејл резултирати њиховим избацивањем с посла или одбијањем од плате, ал' колико људи може да искешира за приватног лекара...

  2. Moj izabrani lekar je šarlatan koji me svaki put pita: "Je l' duvaš ti nešto?" Ja: "Errmm, ne." On: "Ne, ozbiljno, je l' duvaš, je l' smrčeš?"
    ಠ_ಠ

  3. Једноставно их заболе за пацијенте, јер раде за државну болницу и не може боготац да их избаци с радног места, исту плату ће примати и кад се труде и кад се не труде.

    meni je ovo prazna priča, džimi. ali ajd, šta ja znam...

  4. "Ne, ozbiljno, je l' duvaš, je l' smrčeš?"

    Судећи по твојим постовима овде, добро пита човек.

  5. Судећи по твојим постовима овде, добро пита човек.

    Нема потребе за оваквим провокацијама.

  6. Није провокација.

  7. Verovatno pita zato što sam izuzetno mršav i imam socijalnu fobiju pa sam skroz smušen u interakciji sa drugim ljudima, plus imam prirodno široke zenice (nemam pojma kako).

  8. Verovatno pita zato što sam izuzetno mršav i imam socijalnu fobiju pa sam skroz smušen u interakciji sa drugim ljudima, plus imam prirodno široke zenice (nemam pojma kako).

    Лол, па ладно имаш 4 од 5 симптома. Сем ово за интеракцију, то зависи од особе до особе.

  9. Прошли пут кад сам била болесна дала ми је докторка антибиотик широког спектра деловања. Иначе сам параноична што се јаких лекова тиче, али баш ми је било лоше, и завршим ја терапију, као здрава сам, али сам вукла свакакве прехладе и грипове наредних пар месеци, што је она приписала сезони грипа. Иначе ми је кул имунитет, ал' га разјебаше, так ода немам нешто поверења.

    Природно широке зенице? Оплаках.

  10. Није провокација.

    pa ono, nije da nije, bate buksno :)
    nema potrebe, stvarno.

    e, i ja imam proširene zjenice. to da bolje vidim :)

  11. plus imam prirodno široke zenice

    To je simptom opstipacije

  12. pa ono, nije da nije, bate buksno

    Ау, питам се само да је неко други написао како би било схваћено.

    Па ништа онда, ви ме лепо банујте што провоцирам. И спемујем приде.

  13. Verovatno pita zato što sam izuzetno mršav i imam socijalnu fobiju pa sam skroz smušen u interakciji sa drugim ljudima, plus imam prirodno široke zenice (nemam pojma kako).

    Pa, je l' duvaš? :)

  14. buksno, ima da te banujem zbog tog što se femkaš! i još nešto tu meni ovo ono tamo vamo neko drugi pride ovo pride ono :)

  15. Vučica21

    Verovatno pita zato što sam izuzetno mršav i imam socijalnu fobiju pa sam skroz smušen u interakciji sa drugim ljudima, plus imam prirodno široke zenice (nemam pojma kako).

    Pa, je l' duvaš? :)

    Ово су више симптоми за теже дроге.
    На марихуани се угојиш, незаинтересован си за акцију било какве врсте и беоњаче су ти црвене (понекад и проширене зенице, али мени лично скоро никад, само црвенило).

  16. Pa, je l' duvaš? :)

    Шта дуваш куме?

  17. Ako svakodnevno konzumiraš velike količine koka kole i energetskih napitaka, onda je normalno da ćeš imati proširene zenice. A to što imaš socijalnu fobiju treba da ideš kod psihologa na razgovor.

  18. meni je ovo prazna priča, džimi. ali ajd, šta ja znam...

    Лули, заболе их. Прескочио бих приче блиских људи који су имали избиљна и болна искуства с неодговорним лекарима, није ово место за то, али ћу зато испричати нешто шаљиво из личног искуства. Фала богу, никад нисам имао озбиљне здравствене проблеме, па могу само шаљиво да испричам. Елем, кад смо ја и најбољи другар били на првој години факса, он се нешто силно разболео, ухватила га нека грипчина, али није имао оверену здравствену, па није могао код лекара. Уместо њега сам ја отишао у Студентску поликлинику и глумио његове симптоме, како би ми лекарка дала терапију и преписала рецепте за лекове. Јесам ја окет глумац, одглумио сам летаргију и малаксалост фино, све књишки и по дефиницији, али сам приде самог себе одушевио, пошто сам на неки волшебан начин успео да одглумим наводно црвенило грла и натеченост извесне жлезде; наиме, лекарка ми је рекла ''Да, то ти је то, види се, грло црвено, а и натечен си''. Шио ми га ђура. И препише ми, тј. другару, шта треба, и одемо кући срећни и задовољни. У прво време сам сумњао у стручност дотичне лекарке, да би ми касније постало јасно како њу заправо боли курчина. Да сам јој издекламовао симптоме колере, вероватно би ми и тад поверовала. Да сам дошао две недеље касније и глумио јаче симптоме, то би приписала епидемији и дала би ми јаче антибиотике и штавећ, што већ рече Ц60. Заболе њих да се нешто ту цимају око пацијената.

  19. Интелектулци... Ниси мого једноставно да му даш твоју књижицу?

  20. Ма де бре, не би имао овак'у причу после да прича. х)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.