Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Moze li neko da mi napise neki crash course iz upravljanja klimom (Galanz AUS12HR53FA2, daljinski je isto galanz gz-1002b-e3, ne nadjoh na internetu mnjuele). Izaberem na Operating mode pahuljicu (valjda bi to trebalo da ladi?), ali, ne lezi vraze, on izvrti 10sec i sam zatvori ona svoja krilca. Zasto zatvaras krilca dedzgo!? Zasto ne nastavis da radis!? Kada ga prebacim da samo ventilira, on ventilira, ali koji ce mi da ventilira topao vazduh. Nikada pre nisam koristio klimu, a instraksn menjuel neam, pa ako ima neko odje od klimadzija...
Vidim Vucica privuka paznju, pa da se malo i ja ovajdim...
Moguće da sam pogriješio u procjeni ali što nećeš da mi kažeš poentu pa da sledeći put ne pogriješim, da se opet ne žališ?
Ajd' ovako objektivno. Poster ima ideju dvanaestogodišnjaka, ali je simpa. Kvalitetan poster kao pojam ne postoji već duže vreme, a i ko danas gleda to. I ja bih ga brisao. Ako je nešto 'maknuto, tebi ili ujaku od tetke, isčiliraj, popij pivo ili ishejtuj nekog od mudova i odmori par dana. Nema potreba za mudžahedinskim džihadima oko nečega tako trivijalnog.
poster je odličan.
nego, da ne bih spemovao da i ja priupitam nešto što me živo interesuje još od mojih prvih dana ođe. zamislite da imam samo deset definicija i svaka po jedan u plusu i prođe neki hejter i opali mi minuse na sve definicije. ja to fino prijavim i moderator skine hejt dako da sam opet deset u plusu ukupno. e sad, pošto mi definicije više prividno nisu u plusu ja ih sve obrišem i onda sam deset u plusu a nemam definicija.
da li je to stvarno tako ili nije?
Je l' hoćeš? Ok. Čovek je mislio da se sklonio od svih, kad ono ajkula iza njega. Ne mogu da verujem da sam morala da ti objašnjavam ono što i sam vidiš.
Ja sam mislio da je ono konj, o Bože mene slijepca.
http://assets0.ordienetworks.com/tmbs/48052c784f/fullsize_8.jpg
СИ НАШАО ДА БРИШЕШ !!
Tako e!
Remac, vrati poster, ljeba ti, ovo sve prelazi u transfer blama...
Kad već vraćaš postere, vrati i meni moj predzadnji. Nemam fizičkih kontakata sa Vučicom al mi je platonska ljubav.
da li je to stvarno tako ili nije?
ne znam bas, ali na slicnu je foru Postar Gornjiu onomad zauzeo prvo mjesto....
probaj pa da vidimo
И ако може мени да се врати дефиниција гумена пичка. Хвала.
kako da probam, treba mi deset takvih definicija, hejter i moderator? :)
Može li da postavi ponovo?
Moze li neko da mi nadje neku sliku beskucnika u knezu, po mogucnosti kako spava :D
http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0809/for-the-love-of-god-for-the-love-of-god-please-stop-that-shi-demotivational-poster-1222016924.jpg
Može li da postavi ponovo?
Нека стави објашњење у заграду. Ја сам тако једном урадио и прошао ми је постер.
Ja sam i dalje u ubjeđenju da je ono konj u vodi a ne ajkula.
Није баш било тако :)
Он је писао дефке које су у минусу и онда их обрише више пута, тј отвори исту дефку у више табова и колико има минуса, тј однос за који је дефка у минусу њему се дода на скор, само што је тај баг исправљен :)
Remac nije konj nego pas vidiš da pliva za gazdom!!!
EDIT Vučice probaj da promeniš tekst ovako
http://www.dodaj.rs/f/34/S9/2SisEUrf/111111.jpg
Vidi ga mali ker
dođi ker morski ker