Разноразно питање

1. ако заслужује, биће одабрана, ако не заслужује неће

ovo je i dalje problem, jer su kriterijumi nekih moderatora, ponavljam, sranjo, govno, fekalija, štagod.

2. Мени се само чини да људи бивају превише параноични и да превише лично доживљавају цијели сајт...
    Није вукајлија само модератори него све укупно, цијели садржај заједно са ауторима и модераторима, исти ти модератори су аутори, исти курац, само што могу да бришу дефке.

А то да је суровог мога назват како је хтио... Нисам баш сигуран, али добро, небитно.
    Сурови је прећерива у милион случајева, да се не лажемо.
    Да вам костић рече да сте легло дебила, спалили бисте га на ломачу, а кад је сурови то река нико ништа...

па то. ал у смислу пре ће мод моду, него мод неком немоду а којег не познаје.

Дај бре, лупаш сад... Какав мод моду оће, а мод немоду неће, и то познанство, да ја бирам по познанству само би црногорске дефке биле на насловну, што значи да би се 5 аутора врћело нон стоп, а није тако.

3. Ne radi se o tome Smare, mene lično libo pačić za odabir modovskih defkica, al ako birate njiove, birajte bar kvalitetne. ima kvalitetnih, pregršt takvih.

4. Капирам, капирам, али то повлачи опет друга ова прозивања, манијаче :)

5. Мени се само чини да људи бивају превише параноични и да превише лично доживљавају цијели сајт...

Могуће, мада чини ми се да ти се лоше чини, јер чим су овде сви јебачи и кобјашњаватори, болело би их уво да им се све дефке побришу. Мој став је такав, овај сајт ми служи за забаву, тако да га не схватам превише лично.
    ЕДИТ: Ал' што се насловне тиче: што је много - много је!

6. Smare , brate. Realno modovi su prestrogi , pa i sam vidis koliko je kul ljudi napustilo sajt.

7. Дај бре, лупаш сад... Какав мод моду оће, а мод немоду неће, и то познанство, да ја бирам по познанству само би црногорске дефке биле на насловну, што значи да би се 5 аутора врћело нон стоп, а није тако.

pa kad se druzis sa ovim srbijancima, decxko!

al salu na stranu

Мени се само чини да људи бивају превише параноични и да превише лично доживљавају цијели сајт...

je upravo problem nekih (khmkhm) od modova.

i

Није вукајлија само модератори него све укупно, цијели садржај заједно са ауторима и модераторима,

to takodje, neki (khmkhm) od modova zaboravljaju. i autori su neki kurac odje.
    al sve je to stara smaracka prica koja se vrti u krug (oko kostica) i nema svrhe ponavljat sve to....

sad je konkretno bio problem kvalitet na naslovnoj za koji garant nije samo kostic kriv....

8. а добро јебо те не кажем да се искључвио тако ради. али је присутно, или по познавању или по тролџијству дефке или по нечему што није нужно квалитет него нешто превише субјективно, што се често свиђа само малом проценту аутора.

9. СМарко, знам ја да си ти један од тих, и даље нисам толико излапела да не могу све вас који сте у том хистерисању учествовали поименце да набројим. И не, нисам лупила. Бришете само она гола говна, а говна у шареном папиру остављате. Па кад се коментарима испод таквих дефиниција нагура какав-такав скор, онда нам их сервирате на насловну.

Далеко од тога да сматрам да ниједна једина дефиниција на насловној не ваља, али претерасте вала.

Ај' после читаве ове приче, постоји ли тема за предлагање дефки за насловну? Постоји, ето, предложите дефку, тај суви квалитет за који знате, ако заслужује, биће одабрана, ако не заслужује неће и то је то.

А ви гледате ту тему? Ја сам пре пар дана предложила Риплијеву дефиницију. То је "тај суви квалитет". Ако вам то није ваљало, онда дефинитивно немам шта више да кажем на тему уређивања насловне.

10. Kad ti nesto nije po volji na Vukajliji, udri po Kosticu, ne mozes da pogresis...

I dajte dugacke definicije na naslovnu! Neko se polomi dok smisli i realizuje definiciju, a neko napise Nikola - Dzoni. AHAHAHA koja defka...

11. Kad ti nesto nije po volji na Vukajliji, udri po Kosticu, ne mozes da pogresis...

Не долази у обзир! Има само да окачи онај гиф мислећи да вас је ојебао, а мени ће онда комп и нет да запуцају, јер им треба времена да учитају јебени гиф.

12. Кека mudro zbori

Бришете само она гола говна, а говна у шареном папиру остављате. Па кад се коментарима испод таквих дефиниција нагура какав-такав скор, онда нам их сервирате на насловну.

ovo otprilike sumira celu situaciju.

13. Što pušite isti kurac stalno?

I jel zna neko za onaj crtani što ima neki kapetan Božićno drvce (ima drvenu nogu ko postolje za novogodišnje istoimeno drvo)?

14. Бришете само она гола говна, а говна у шареном папиру остављате. Па кад се коментарима испод таквих дефиниција нагура какав-такав скор, онда нам их сервирате на насловну.

Не знам што да ти кажем на ово... Ја сам у последње вријеме мање ту па бришем мање, али кад бришем, јебе ми се је ли мање говно или је говно умотано у пакетић или у сјајни папир, бришем га.

СМарко, знам ја да си ти један од тих, и даље нисам толико излапела да не могу све вас који сте у том хистерисању учествовали поименце да набројим.

О, не, то није било хистерисање, само спуштање његових муда на земљу, која је био пуштио много да се напумпају, тј превише их је пумпао, није се радило о дефиницијама и бодовима него о његовом раду.
    Брисао је сасвим солидне дефке, али нећемо сад о томе, није тема ође.

А ви гледате ту тему? Ја сам пре пар дана предложила Риплијеву дефиницију. То је "тај суви квалитет". Ако вам то није ваљало, онда дефинитивно немам шта више да кажем на тему уређивања насловне.

Наравно да гледамо.
    Која је то дефка?

15. О, не, то није било хистерисање, само спуштање његових муда на земљу, која је био пуштио много да се напумпају, тј превише их је пумпао, није се радило о дефиницијама и бодовима него о његовом раду.

Е па, пошто нема више Суровљевих напумпаних муда овде, сад нам је све сјајно. Што их пре не поткресасте, до сад би се сајт препородио.

Аутопилот, ваљда, сад нисам сигурна. Читала сам дефиниције редом, ваљда сам ту предложила. А и свеједно је, 90% његових дефиниција је за насловну, нећете погрешити коју год да одаберете.

16. E, banovaću vas ko krajišnik međeda ako ne odgovorite na moje pitanje.

17. Ovo je još uvek Rečnik Slenga i nijedna definicija ne mora da bude smešna. Utuvite to sebi u glavu. E sad, to što je tako krenulo da se piše i sad se pretvorilo u to ko će da smisli smešnije, to je drugo.

18. Pa ako je Recnik Slenga i defke ne moraju da budu smesne, sto se ne stavlja neki sleng na naslovnu?

19. Meni žao što sam onomad digao glas protiv Surovog da vam kažem.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.