Разноразно питање

1. Pa ako je Recnik Slengag i defke ne moraju da budu smesne, sto se ne stavlja neki sleng na naslovnu?

Pa jebiga, ne pitaj to mene.

2. Луди Чак
    Ovo je još uvek Rečnik Slenga i nijedna definicija ne mora da bude smešna. Utuvite to sebi u glavu. E sad, to što je tako krenulo da se piše i sad se pretvorilo u to ko će da smisli smešnije, to je drugo.

ono bornuto R je do jaja sleng....

3. A ako je kapetan Božićno drvce lik iz crtanog filma?

4. Ona muda koja je Surovi "napumpavao" su klikerčići naspram muda pojedinih moderatora koji su nikli ko gljive poslije kiše. A i može im se, nisu došli na moderatorsko mjesto tako što su bili "uzor" i dobri autori već što su šipovali jedni drugima po wc-ima sumnjivih provincijskih birtija ili su posuđivali jedni drugima veste pa su ovi malo stariji urgirali kod čika Kajzija (znamo i ko je kome pičke dao, nije da ni toga nije bilo). A Kajzi? Njega bole uvo što mu ti isti probisvijeti rastjeruju iole normalnu staru gardu jer je Kajzi svoju interesnu sferu odavno pronašao u ekipi sa Fejsa Swatka Mawa.
    Pa jbt, jedan Kostić je moderator, pojava koja je svojevremeno imala između 15 i 150 duplih naloga sa kojeg je mrzio sebe do podne a od podne čitav svijet, o čemu mi dalje da raspravljamo?

5. И ЈА ИМАМ РАЗНОРАЗНО ПИТАНИЈЕ.

Јел има негде на интернету да се нађе КОРГОТ ОФ БАРБАРИА епизода 2, и да ли уопште 2. епизода постоји пошто само налећем на 1. али опет немогуће да су само једну направили...

edit> samo pilot postoji jebem im majku retardiranu tako vrh crtani blokirase majku im jeem krvavu

6. Sve vas podržavam!

7. Koji moj neki ljudi svrsavaju na sleng? Kontam ja da je ovo recnik slenga, ali sleng je realno govno.

TEKMA - Utakmica
    HASATI - Jesti

Vau? Nekome treba to? Znam da je Kaizen ovaj sajt zamislio kao mesto na internetu gde ce sleng izrazi biti indeksirani i prevedeni. Ali sajt je evoluirao, umesto prostog objasnjenja slenga, ovde se iznose misljenja, shvatanja, analize odredjenih fenomena. Perfektan primer ovoga je Burzumov 'Humor u tehnickoj skoli'.

Ne kazem da je sav sleng los, npr. 'Navatati' ima genijalan primer. Ali koji kurac ovo Dzoni - Nikola? To je svaka budala mogla da napise, a 'Platna kartica sa slikom po zelji', je l' to svako mogao da napise? Ne svirajte kurcu vise s tim retardiranim slengom...

I sad ce neko da kaze 'vidis da pise da je ovo recnik slenga!' Pa i na tarabi pise picka pa je ne jebes...
    Prvobitna namena i jeste bila objasnjenje sleng izraza, ali i prvobitna namena vijagre je bila kao lek za pritisak, Fejsbuk je bila mreza za par ljudi, heroin je bio lek koji se prodavao u apotekama. Da li tome danas sluze?

Verovatno cu da navucem gnev clanstva ovog sajta, ali odjebite sa slengom. I da! Pisam vam se na naslovnu! Ko bre bira ono? Dajte nesto sto nije vnogo. Dajte duze definicije.

8. Kifla i šećer

Ona muda koja je Surovi "napumpavao" su klikerčići naspram muda pojedinih moderatora koji su nikli ko gljive poslije kiše. A i može im se, nisu došli na moderatorsko mjesto tako što su bili "uzor" i dobri autori već što su šipovali jedni drugima po wc-ima sumnjivih provincijskih birtija ili su posuđivali jedni drugima veste pa su ovi malo stariji urgirali kod čika Kajzija (znamo i ko je kome pičke dao, nije da ni toga nije bilo). A Kajzi? Njega bole uvo što mu ti isti probisvijeti rastjeruju iole normalnu staru gardu jer je Kajzi svoju interesnu sferu odavno pronašao u ekipi sa Fejsa Swatka Mawa.
    Pa jbt, jedan Kostić je moderator, pojava koja je svojevremeno imala između 15 i 150 duplih naloga sa kojeg je mrzio sebe do podne a od podne čitav svijet, o čemu mi dalje da raspravljamo?

Ja bih voleo da se ovo malo potkrepi sa činjenicama, pa ukoliko pokapiram da tu zaista ima prave istine, obavezujem se da ću da preuzmem sve kako bih rešio tu situaciju.

9. Ја се Рале слажем са тобом.

10. Ja bih voleo da se ovo malo potkrepi sa činjenicama, pa ukoliko pokapiram da tu zaista ima prave istine, obavezujem se da ću da preuzmem sve kako bih rešio tu situaciju.

Kurde, znaaaaaaš i ti vrlo dobro, nisi od juče na sajtu a nijesam ni ja. Činjenice ti neću iznositi ovdje, jedino ako 'oćeš na pvt, mada i ne vjerujem da bi ti tu nešto mogao riješiti...

11. Kizo, ovo ti je taj crtani: http://www.imdb.com/title/tt0029969/

Znači, imate problem sa odabranim definicijama? Ja sam jedan od tih novih moderatora kojima je Surovi obrisao definiciju. Jedina definicija za koju sam se bunio i pitao zašto je obrisana.
    Imate problem što moderatora ne možete oterati u pičku materinu niti sa njim razgovarati na bilo koji drugi način osim šlihtanja. Neka se javi ovde autor koji je banovan zato što se meni obratio za pomoć, a ja ga banovao umesto da mu pomognem. Kad sam kod toga, neka se javi ovde autor kome sam odbio bilo kakvu pomoć bez objašnjenja zašto ne mogu da mu pomognem.
    Kiflo, tvoj post je jedan od najglupših u celom ovom nizu. Verovaću da si namerno tako napisao jer je svaka alternativa prosto užasna.

Ranije sam se držao pravila da odabirem samo jednu i najviše jednu definiciju u 24 sata. Posle ste krenuli da pišete malo češće, lepše i bolje pa sam to prekršio. Evo, da razrešim sve vaše probleme obaveštavam vas sledeće: ubuduće neću birati više od dve definicije nedeljno, neću više nikad odabrati definiciju autora u top 20 i neću više nikad odabrati definiciju koja nema barem +80 razlike. Nadam se da će vam to popraviti kvalitet naslovne strane barem malo.

Nema potrebe da mi odgovarate, neću više čitati nikakve predloge na ovu temu. Haug.

12. Kurde, znaaaaaaš i ti vrlo dobro, nisi od juče na sajtu a nijesam ni ja. Činjenice ti neću iznositi ovdje, jedino ako 'oćeš na pvt, mada i ne vjerujem da bi ti tu nešto mogao riješiti...

Neću na nikakav PVT, pošto si ti to sam krenuo na javnoj temi. A ne znam, ni vrlo dobro, ni dobro, a ni dovoljno...zato i pitam.

13. neću više nikad odabrati definiciju koja nema barem +80 razlike.

Znaci, stare definicije jer danas ako nakupis 50 poena na definiciji je isto ko da si jebo.

14. Zavrsi mi post na dnu strane... PU!

I cemu postoji cenzura naslovne? Zasto nesto sto ima kurac, picka, jebanje ne moze da se bira? Dajte onu Dizeldorf, masna picka, karam svastiku podgranu humora... Ma jok! Evo Dzoni - Nikola. Koji mastermajnd moze da napise takvu genijalnost?

Hrpa genijalnih autora je napustilo sajt, zato sto svirate kurcu... Ja sam se zbog Frenkijevih definicija i registrovao, ali oteraste coveka. I Bleka, Burzuma itd.

15. Zasto nesto sto ima kurac, picka, jebanje ne moze da se bira?

I tebi je zanimljivo da čitaš još jednu od 3764728 definicija na tu temu?

Nas je malo smorilo...taman k'o Čak Noris i Milka Canić zajedno.

Ja sam se zbog Frenkijevih definicija i registrovao, ali oteraste coveka. I Bleka, Burzuma itd.

Pa sad ne možeš da odeš jer te držimo? :-)

16. Nakanjujem se da nešto napišem al' mi se nešto ne da.

17. I tebi je zanimljivo da čitaš još jednu od 3764728 definicija na tu temu?

Nas je malo smorilo...taman k'o Čak Noris i Milka Canić zajedno.

Kurde, istrajaću, pa makar crko :->

18. Moze meni neki mod da prodje kroz definicije i obrise nesto ako valja, pa da i ja budem u novoj postavi modova kada ovu skinu...
    Mislim da su "autori" besni. Ne ljuti-besni, vec nezasiti-besni. Nije bilo dobro dok se djubar nije mogo istovarat na naslovnu, a sada nije dobro kada moze. Ovo sve mi najvise lici na situaciju kada obrnes igricu, pa tri dana igras sa cheat-ovima-prolazis kroz zidove, letis i zajebavas se, pa na kraju batalis komplet stvar. Modovi, dedzgo, niste smeli da dozvolite da mali ker bude na naslovnoj i slicne stvari - to doprinosi zasicenju, a kada se covek zasiti - postane mu glupo, dosadno i besmisleno. Realno, naslovna je vec neko vreme govno. To nema price. Ja obicno lupim plus tim defkama, ali ja lupim plus svemu sto mislim da nije za brisanje i mere da ostane (i onim likovima sto napisu Srbia - Nedamo Kosovu). Pojacajte moderaciju i zavedite strahovladu, e je raja ka ostala marva - dobre volje kad joj rebra pucu.

19. I tebi je zanimljivo da čitaš još jednu od 3764728 definicija na tu temu?

Nisam mislio bukvakno definicija kurca, ali defka koja sadrzi neku vulgarnu rec ne ide na naslov. Kao ona podgrana humora sto sam gore postovao.

Pa sad ne možeš da odeš jer te držimo? :-)

Kad mi se bude islo, oticicu. Lep ti taj pederski smajli na kraju posta. I onako si ti dig'o hajku na Frenkija.

20. Znači tako mi se penje na vr' al' na vr' kiće to "otjerali ste ovog, otjerali ste onog". Da li vi uopšte znate razloge zašto neko ne dolazi na vukajliju? Koliko si puta pričao sa tim Frenkijem i Blekom, koliko ih znaš i koliko znaš dešavanja u njihovom životu pa da možeš da zaključiš da su ga otjerali neki autori sa sajta zbog nekih razloga?
    Da li možda znaš da ima kamara dobrih autora kojima je ovaj sajt jedno vrijeme bio zanimljiv i kasnije se smorili, otišli svojim putem, odrasli ili šta već? Ima odličnih autora koji su otišli prije i bleka i frenkija, jednostavno su se ispucali, njima nije više bilo zanimljivo i to je to i kada je vukajlija obilovala odličnim pisanjem nisu se vraćali. Znaš kad će mene neko otjerat? Nikad. Može samo da mi dosadi sajt i da jednostavno ne dolazim, a to da neko može da otjera nekog je šuplja priča.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.