Разноразно питање

  1. Sram da ih bude! I nju i Olimpijski komitet Srbije!

    EDIT: Hvala Sele na infu :) ↓

  2. MakaronMaster
    je li bio novi potres?

    Izgleda da su dva komada bila... http://www.emsc-csem.org/Earthquake/

  3. MakaronMaster

    Sram da ih bude! I nju i Olimpijski komitet Srbije!

    Da se ja pitam, ja bi je slao svakog meseca na Olimpijadu(nek' se malo češće organizuje) i sve tako dok ne umre od starosti!
    ...Posle mogu njena deca da idu umesto nje.

  4. Sad sam pročitao, još ima obraza Maksimović da navodi Ivošev kao pozitivan presedan. PU! Aleksandra je otišla kao mlada nada, a ova više ne vidi ni konac u iglu da uvuče. Neće biti ni u finalu, a dečko sedi kući. Da sam na njegovom mestu, ja bi kao ona cura iz Palanke emigrirao u Mađarsku pa gađao zlato zinat...

  5. Како бих волео да сам Ђовак или Чавић(пошто њих очигледно боли курац)само да припретим говнима бојкотовањем игара док не врате дечка у олимпијски тим, говнари распали. А она је највеће говно од свих, чуј "заслужила сам". Онај слоган Олимпијаде "брже, јаче, више" или како већ изгледа више нико не јебе.

    Ко што је грчки ок вратио неку атлетичарку због наводног расизма у неком твиту а оно видело није расизма, шљам квазитолерантни и осетљиви.

  6. Bile je jedino mozda dilema da li Novak ili Cavic. Ni ja ne volim Novaka nesto preterano, ali zasluzio covek, a i znacilo mu je cini mi se bas puno.

  7. Je l' bi mogo neko da mi objasni kako to da je Dačić u isto vreme i ministar unutrašnjih poslova i premijer? Mislim, znam ja da smo mi skroz nenormalna država, ali kako bre da jedan čovek bude na čelu tako dva odgovorna mesta? I da li to Ustav uopšte dozvoljava?

  8. Da mu nisu dali obe funkcije ne bi ušao u koaliciju. Sve je to borba za stanove na Vračaru moj Griffine, političari su iste kurve kao one na Plavom mostu samo mnogo više para uzimaju...

  9. političari su iste kurve kao one na Plavom mostu samo mnogo više para uzimaju...

    5 bambija

  10. Bio je i Cvetković premijer i ministar finansija, valjda može to po zakonu, nemam pojma... Ali jeste to glupo.
    Može li neki moderator da otključa Ko poslednji pobednik, sinoć zabagovala tema, jer smo postavili postove istovremeno? Hvala unapred :)

  11. А шта смо онда ми који упорно ћутимо и трпимо перверзни јавашлук над нашим животима? Зар није логично да се организујемо, наоружамо и побијемо их све до једног? БРЕЈВИК СТАЈЛ

  12. Ne može bre čovek, ne znam koliko da je sposoban, da vrhunski obavlja tako dve važne funkcije. A ja se sve nešto tripovao kao biće mnogo bolje sad kad su ovi na vlasti, mada sad baš sumnjam. Kad sam video kakvu vladu skrpiše, sa sve Dinkićem na čelu finansija, pa i ne piše nam se dobro, ali jebiga. Mora bre Ustavom da se zabrani (ako već nije zabranjeno) da neko vrši dve tako važne javne funkcije. E da, sad se setih onog slučaja što su nekom čoveku rekli da mora da bira ili da bude u gradskoj skupštini ili da bude predsednik nečega, ne sećam se tačno čega. I to pazi ti koliko su to manje značajne funkcije od ove dve. I dalje mi ne ide u glavu kako to zakonski može da prođe.

  13. Ministar policije i nije neka funkcija - samo ideš na Kale i tumačiš Francuzima šta je brdo :)

  14. političari su iste kurve kao one na Plavom mostu samo mnogo više para uzimaju...

    5 bambija

    Uvlaci se moderatoru.

    Elem, ni meni nije jasno bas da neko bude na dve tako bitne pozicije ali jebes ga.

  15. To ti je kao kad si moderator i istovremeno biraš svoje definicije - nema tu ništa sporno.

  16. Paaa nije bas ali onako.

  17. Bruce, muljatoru jedan. :)

  18. Napiše lepo čovek propis da policija ne mora da čuva pedere i onda ga u Skupštini predloži i usvoji. Ergo: napisao definiciju pa je sam sebi odabrao :)

  19. Sram da ga bude! :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.