Prijava

Nije brate, to u mom kraju zovu tvor, upada u kokošinjce pa krade jaja i davi piliće :)

a crnigrujane, zamisli da je to stambena zgrada, građena pedesetih godina prošlog vijeka, koja na najvisočijoj etaži ima dvadeset stanova. u mom slučaju je još bio ravni krov (tradicionalan na jugu crne gore jer snijega ne gledamo). mislim da nema efekta ako uradiš izolaciju samo iznad svoje stambene jedinice, isto kao i kad procuri krov to može biti na skroz drugom kraju krova a voda nađe put baš do tvog stana. a bogat nisam da radim demit i izolaciju svim komšijama. ako nekada budem imao svoju kuću, uradiću isto što i ti, naravno :)

Mislim da je to lasica, po naški. Al', opet, šta ja imam da mislim?

mislim da je tačan naziv puh. poznat po kašlju dok vodi ljubav :)

Караван хахахахахах…

Nije tvor, a nije ni kuna kakvu mi znamo na Balkanu...veće je od kune a na nju liči.

Imaš ja posebnu stavku u auto-osiguranju u ovim zemljama ovde, ako hoćeš da se osiguraš od grickanja kablova na kolima, što one mnogo vole da rade.

Ja se smejao prvo kad sam došao, mislio sam neka fora da ti uzmu pare, al' nije...

Nije li lasica... dete gu...je... ????

zamisli da je to stambena zgrada, građena pedesetih godina prošlog vijeka, koja na najvisočijoj etaži ima dvadeset stanova. u mom slučaju je još bio ravni krov

A, pa nije to onda potkrovlje, ako možeš kroz čitav stan a nigde da ne udariš tintaru onda nisi u potkrovlju :)
I ja sam u zgradi al srećom niža je i ima normalan krov a stan je kupljen u grubim radovima, lakše je kad ideš od početka sigurno nego da prepravljaš. Al gledam komšiju, štedeo na izolaciji pa mu stalno piče dve TA peći, pa i grejalica kad baš stisne, a ja uglavnom ni ne ložim dok ne omiriše nulu.

dule345

Nije li lasica... dete gu...je... ????

Nije lasica, veliko je ko mačka, a malo je crnkasto...nisam našao baš najbolju sliku, ali je vrlo blizu.
Posebna je neka živuljka.

Курде, чуди ме да тако искусан човијек не зна знање.
Узмеш комад сланине, што већи а што тањи. Узмеш онај курац за биљке, како се зове, ма углавном оно што се прскају биљке да роди. Умоташ грумење тога у сланину, види визл мали визил, дођи визл мали визл и даш му да поједе. Нема курца да преживи да је Рамбо. А не могу сконтати да си га отровао.
Искуство: пола мачкурина и керова града Вишеграда.

A jbg...opet mi ih nekako žao! :-)

Ne bi ja tu ništa dirao. Nisu one došle tebi, nego ti njima. Mislim, ljudi su krivi, a ne one.
Ali ako je baš frka, uzmi jednu, istuci je, pa da ona kaže drugima da ne idu kod tebe.

A da nabavis onaj ultrazvucni rasterivac glodara i finim nacinom je oteras ili da nabavis neku drugu vrstu glodara jer je poznato da se razlicite vrste glodara ne podnose?

U pravCu si Dube! :-)

ima onaj dobar crtani, kau end čiken...a negativac je vizl.

А курде ако хоћеш да будеш миран и да их не дираш, немој ништа радити. Постани им пријатељ, навикни их да ти долазе по храну ако ти није фрка да им издвојиш мало у једно доба дана и на одређеном мјесту. Привикни их на једну територију која није штетна, направи им сигурну базу пријатељства.

ШАПТАЧ ВИЗЛИМА
ФРАЈДЕЈ АТ НАЈН ПИ ЕМ ОН ВУКАЈЛИЈА ГЕОГРАФИК

Nash Bridges

A da nabavis onaj ultrazvucni rasterivac glodara i finim nacinom je oteras ili da nabavis neku drugu vrstu glodara jer je poznato da se razlicite vrste glodara ne podnose?

Ima ovde da se kupi neki rasterivač baš za njih, ali nije nešto od koristi, pošto se muvaju oko kuća, pa zvuk ne ide svuda zbog zidova, ćoškova i slično...
A i ovo nije glodar...iz porodice je kuna, znači zver.

Seljaci ovde to reše tako što dođu pijani kući i legnu i boli ih dupe šta gde čangrlja po krovu. :-)))