Разноразно питање

1. Kaizene, si ti Rade Lacković?

2. Jel ima neko onaj link za novine da vidim članak o spemerima?

3. Nije članak o spemerima, nego o Pinku.

4. Хихи Каизен се укакио. Сад због тебе морам правити лажни ФБ налог, а ни прави немам. КАИЗЕНЕ ПРАВИШ ОД ВУКАЈЛИЈАША ФЕЈСБУЧАРЕ!

5. pa koga boli kurac za to.. ja mislio spemeri bili u novinama lololol

6. Pogledajte poslednji, Fatimin komentar na prvom linku od metal_poete. lololo

7. Hahaha diverzanti nastavljaju.

8. Dosta o ovome, naredno postovanje o Divi će se smatrati spemovanjem.

9. kaizene,moj zmaj je jaci od tvog.

10. E imam ja jedno pitanje za gazdu ili nekog od modova. Pod pretpostavkom da imam uplaćen ktitor nalog, da li u slučaju menjanja nadimka ostaje ispisan stari nadimak na profilu ili može da se obriše, tj. da li je moguće da piše samo trenutni nadimak?

11. Може да пише само тренутни, али мораш дисцимаш Каизена да обрише претходне.

12. Где да предложим дефке?

13. Zaključali temu, a ja taman naš'o nešto da predložim, pih...

14. Где да предложим дефке?

hahah tako sam se i ja juče zaletela sa sve kopiranim linkom definicije
    MOŠA!

15. КАКО СЕ ЗОВЕ ЧЕТВРТИ ОД ПИНГВИНА СА МАДАГАСКАРА? ЗНАМ ЗА КОВАЛСКОГ, РИКА, МАЈОРА И ЈОШ ЈЕДАН МИ ФАЛИ! ХИТНО ЈЕ, ПОМАГАЈТЕ ЉУДИ!

16. Đorđe, Đuro, Nikola i Pero.

17. Skipper, Kowalski, Private and Rico

18. Знам за то, дај ова друга имена. Четврти ми треба, јебему матер, никако да се сетим.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.