U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
I Vojnik :)
Jebo te pas ćorava, jel vidiš da piše?!
Елек, избацио си то док сам ја куцао пост. Фала ви људи.
"Opravljam" neki komp kod drugarice, i juče sam reinstalirao windows...Sve šljaka manje više ok (iako je star komp, ima 256 rama, nema grafičku i to) i još nisam instalirao drajver za grafičku...jel ima drajver neke veze s tim što neke stranice oće, a neke neće da otvori?Konkretno, otvori npr mejl, gugl, vukajliju ali da otvori neće blic, fejs...Ploča je Asus k8n, s integrisanom grafičkom...gde da nadjem drajver za to bokte?
То што неће да отвори неке странице је до нета, а за драјвер погледај која је графичка у Контрол панелу па потражи.
Integrisana...ne piše apsolutno nigde
(kad se udje tamo u propertis piše n/a)
Пробај да нађеш у Девајс менаџеру, па у дисплеј адаптерима.
Jel ima neko iz Bg-a da ima karte za Exit,ili da zna nekog ko prodaje karte za Exit ispod cene od 7000? Nasao sam na par mesta za 5500,pa trazim tako neku cenu...trebaju mi 3 karte...ako neko ima,neka mi posalje pvt,da ne spemujemo temu
P.s. Nemojte samo da mi delite savete tipa ''kucaj na guglu'',posto nisam malouman... :)
Sad sam kući, ali dade mi ideju šta da uradim.Hvala.
Ima li teme o Radetu Lackoviću?
To se i ja pitam! Jel smemo da otvorimo temu o Radetu Lackoviću?
нема
Е, ае нек ме неко упути шта је онај Пинки урадио. Нисам био гајби, па сам пропустио, а видим да је било весело.
Posr'o se u "pozdravnoj temi" na par moderatora, jeb'o kevu nekolicini autora, vrijeđanje ispod svakog prosjeka, moja tetka se ne bi naljutila, kako je bezveze bilo...
Sad vidim, obrisali su temu, nije samo zaključana :(
Е у курац, више никад не устајем од компа, увек пропустим сву забаву! Хвала. :)
Jogurat da si kupiš lap top, a ja ću ti nabudžim ono sranje za krađu wireless-a, mož i turbinu da metneš na njega ololo
Претили мени силовањем, класика. :)
Koji sladokusci, jebotebog!
A daj bre Mico, to je ovde ko dobar dan.
Који специјалац, лолол