Разноразно питање

1. Aj kad je tu Milica, da priupitam...Jesi ovo ti odbanovala lemaju? Ako jesi, svaka čast.

2. Јесам. Јеби га, зезање, виртуелни свет, кога боли курац, реално.

3. Јесам. Јеби га, зезање, виртуелни свет, кога боли курац, реално.

Sjajno! Bezveze je da zbog usijanog momenta nastane pičvajz.

4. Јесам. Јеби га, зезање, виртуелни свет, кога боли курац, реално.

Baš tako. Ispravan postupak, čestitam.
    Sad joj odaberi neku definiciju, šta fali. :)

5. Ма, јок. Лемају за почасног мода годину дана!

6. Ma za počasnog kaizena!

7. rade li još uvek teme za prijavljivanje svojih definicija i postera koji su za brisanje?
    može li neko da linkuje?

8. Može na ktitor podforumu.

9. Pitanje za pojedine mudove: Da li se sad osjećate kao da ste otkrili sklonište Bin Ladena? Da li je otkrivanje najveće malverzacije u istoriji čovječanstva vama donijelo unutrašnji mir? Da li se osjećate produhovljeno i kao da konačno imate život?

10. Da. Da. Da.
    Nisam mod, al kad može Štefi da odgovori umjesto modova, mogu i ja.

11. Zna li neko gde može da se kupi bullbar? Pretrazih ceo internet i nema. Inace, bullbar je cevasti branik koji se stavlja na prednju stranu džipova.

12. Постоји ли могућност да пребацим све букмарке/букмаркове из Хрома у Мозилу одједном? Мрзи ме да се цимам за сваки сајт појединачно.

13. Уђи прво у Хром, иди на "букмарк менаџер", иди на "органајз", па кликни скроз последње, "експорт букмаркс". Сними то на десктоп као хтмл фајл.

Онда уђи у Мозилу, нађи исти так букмарк менаџер (не знам коју верзију Мозиле имаш), па тамо иди на "импорт енд бекап" па "импорт хтмл", нађи онај фајл што си снимио на десктоп, и то је то.

14. Иди на извоз букмарка у хрому. Сачувај тај хтмл фајл на познато место. Уђи у фајерфокс. Иди на увоз букмарка и изабери тај фајл.

15. Хвала људи.

16. Jel neko predlagao da se otvori novi podforum u kojem bi autoru teme (pored moderatora) bilo dozvoljeno odrzavanje njegove teme?

17. Ja mislim da nije, otvaraj POD HITNO!

18. Kako mogu da na ovom novom prokletom jutubu vidim sve svoje komentare na klipove koje sam komentarisao a da nisu moji?

19. Ovo iznad.

Zašto mi svi to govore, koji kurac?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.