Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
AHA!
Znači jesi!
Daa, naravno. Izvini me sad, odoh da stavim na profil da sam JTU-ov dupli...
PEKIIIII!
Ti to mene kanda zajebavaš, jel' da.
Dobro ti ide, umalo nisam primetio.
:)
Ko normalan može da veruje u inkarnaciju?
Ja brate verujem da ti, ako recimo pomogneš babi da pređe ulicu, rapidno rastu šanse da ti uveče u klozetu kafane pevaljka popuši kurčinu. I verujem da ako nađeš novčanik sa dokumentima i ne vratiš ga vlasniku, iste rapidno opadaju. Pa ti vidi...
Svako mora da veruje u neku glupost da bi bio normalan. Ili da se krsti nekrštenom pajom...
To je karma.
Ово је тако тачно. Ја сам апсолутни скептик поводом свега, али ако је тон на звучницима непаран број, знам да то не ваља!
TO si lepo reko, ima tu nečega. Fore koje pravoslavlje propagira su meni okej, i gledam da ih se držim iako nisam vernik. To za karmu je tačno, ne možeš da praviš sranja a da te oće sreća pa to ti je, sve mora se zasliži.
Ако си мислио на РЕинкарнацију, и ако сам ја добрао сватијо тај појам - то нема много везе с мозгом.
Ако смо сви настали од једног праорганизма, одакле онда потичу све ове силне душе? Пошто су реинкариране. Тај концепт подразумева да је у сваком тренутку на планети бијо константан број животиња. И шта је са биљкама??!! Уз то, како се онај први коацерват реинкарнирао кад није било другог живота сем њега? Једино ако се породијо у тренутку смрти, и при том није донео на свет близанце (или нешто горе), пошто би онај други (и остали) осто без душе.
Da FM na to sam mislio, juče sam na tvu video lika kako sere o tome. Milion bih pitanja postavio nekome ko nije laik ka mi. :)
Zanima me da li neko zna gde u Beogradu mogu da se nadju stilizovani stolovi za sah?
Šta je FADO muzičar?
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B4%D0%BE
To ti peva neka Marica i niko ne razume sta peva, ali navodno svima se svidi.
Да ли се наслов дефиниције писан ћирилицом аутоматски пребацује на латиницу, или остаје негде записано да је на ћирилици, а само се приказује на латиници? Па ако би, рецимо, једног дана постојао приказ наслова на ћирилици, онда би се приказао у оригиналу, тј. на ћирилици?
Аутоматски се пребачи на латиницу.... Мислим да не остаје ниђе
Добро је. Ја, болид, писао наслове латиницом, а текст ћирилицом. Мислијо то мора тако због гугла. Нисам имо појма да сајт сам пребаци. Баш би испо глуп кад би једног дана почели и наслови да се приказују на ћирилици, а мени и даље на латиници, а текст на ћирилици :)
не могу да нађем једну дефку... говори се нешто о стадијумима загорелости, и последњи је ваљда роксанда ђорђевић, по томе је и препознатљива дефка, сетиће се ваљда неко по томе. ко се сети нека ми линкује, молим вас
http://vukajlija.com/stadijumi-zagorelosti