Разноразно питање

1. стадијумИ, множина. зато и нисам могао да је нађем. хвала (:

2. Burzum je objasnio u toj defki.

3. E ljudi,jel bio neko na Exitu od kad su uveli neke vaucere? Posto sam uzeo od neke ribe vaucer,i prvo se nadam da ga nije odstampala i prodala u vise primeraka :D,a drugo,ima njeno ime na njemu,hoce biti problem da ja odem samo tamo sa tim,i preuzmem onu narukvicu? Kapiram da nece,jer masa ljudi prodaje isto tako,i niko se nije zalio do sada...Al' aj da pitam,ono kao iz prve ruke informejsn. :)

4. Неће, ако је купила, тј. наручила, карту у границама Србије и ако није намењена средњошколцима.

5. pa ne znam sta bi ti rekla bvdlg, ja sam bila prosle god i odneses to dobijes narukvicu i to je to, i nece biti problem za ime, meni je sestra uzela prosle god, to niko ni ne gleda a sad da li je ona uzela i kopirala u 100 primjeraka ne znam :)))
    a kad budes uzimao narukvicu otidji po nju navece kad krenes na exit jer u toku dana bude bruka guzva jer svi polete da uzmu jer misle da ce navece biti guzva, a navece ne bude ni 10 ljudi

6. Повелики је тај пункт за преузимање наруквица. Прошле године смо ми наврнули око седам-осам и обавили смо читаву ствар за пар минута (нас петорица). Овде бих препоручио, ако оћеш да стигнеш на Бед Релиџн, да ипак одрадиш то мало раније, јер су направили ужасан распоред за први дан и капирам да ће бити гужве.

7. Do jaja,hvala na info....Samo mi je to,uopste nisam razmisljao da li moze da iskopira ili ne,sto je najgore,nisam svojim parama kupovao,pa mi malo trulo sto sam ispao debil....Dankesen jos jedared!

8. Ја имам питање биЈо сам отсутан телом и духом, али видех тему о муљажи некој па ако неко може да ме упути шта се десило, поприлично сам сконтао из постова, сад ми само треба уобличење тога :))

9. E i jos jedno pitanje...Jel moze se promuva u kamp da se ne bi placalo onih 2500 soma?

10. Sto su te banovali?

11. Ма било ми досадно па сам написао дефиницију увредљивог садржаја са дуплог :Д

12. Ako je tako i treba.
    dada

13. Јел бре Росо, какво је оно срање било? :))

14. E i jos jedno pitanje...Jel moze se promuva u kamp da se ne bi placalo onih 2500 soma?

Можда би и могло, али би онда то морао да радиш сваки дан, што, претпостављам, није лако.

15. Можда би и могло, али би онда то морао да радиш сваки дан, што, претпостављам, није лако.

Pa fora je sto cu ici cetvrtak i nedelju,tako da ono...mozda i uspem. Hvala Vojtek,imas pivo ako se sretnemo tamo! :) Tj token! :D

16. Зашто последња 4 постера која сам окачио нису ни изашла у листу постера, односно имају оцене 0-0 или 0-1 а 2 су пре више од недељу дана постављена, мсм не би се јављао и да је 0-50 али бар знам да су га људи видели, овако не!

17. Нису одобрени.

18. Е, ил сам ја прсо или шта, али што Костић није на Стубу срама?
    Из онога што сам видео тамо на оне две теме, испада да еј он све закувао а сад га нема на Стубу? Шта, јел их он одрукао да су се лјаковали па сте га поштедели као цинкару сарадника?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.