Разноразно питање

1. Pa za nagradu je skinut sa stuba srama... gde si ti LOL video da insajderi najebavaju?
    BrankicaKostić lololo

2. Чек, јел он бијо и пре овога тамо?

3. Nemam nikakvo pitanje, samo komentar - Lole i Peđa, mnogo su vam dobri avatari, baš mi se sviđaju ;)

4. АУ! Сад једно питање за модератора неког ако сврне овде - Што тај дечко није трајно банован?

5. Kolko se ja sećam jeste, nemoj da me držiš za reč.

6. Kolko se ja sećam jeste, nemoj da me držiš za reč.

Ма де јесте, ево га шетка се слободно по сајту...

7. Metafizički je banovan. Za sad je dovoljno.

8. Kolko se ja sećam jeste, nemoj da me držiš za reč.

И мени се нешто чини. Ал сад више не знам шта да мислим... можда ми се само причињава. Можда сам га само побркао са неким.

9. L0L

Е, ил сам ја прсо или шта, али што Костић није на Стубу срама?
    Из онога што сам видео тамо на оне две теме, испада да еј он све закувао а сад га нема на Стубу? Шта, јел их он одрукао да су се лјаковали па сте га поштедели као цинкару сарадника?

Па заштићени сведок, шта је ту чудно? Искрено, мени је тај његов потез 10х гори од свог оног стуба срама заједно.

10. Па заштићени сведок, шта је ту чудно?

Тачније, чини се да је сведок сарадник, пошто је био уплетен у све... А јел неко од модова посумЉао па он оцинкао или је добровољно одрађена цинкажа?

11. Black Hole

Metafizički je banovan. Za sad je dovoljno.

I sada je sve dignuto na jedan filozofski nivo :)

12. Тачније, чини се да је сведок сарадник, пошто је био уплетен у све...

Да, то сам уствари хтео да напишем. :))

А јел неко од модова посумЉао па он оцинкао или је добровољно одрађена цинкажа?

Направио је неко срање, бановали га на 20 дана и он је одрукао да би га одбановали, скинули са стуба срама и ставили на насловну. <3

13. Направио је неко срање, бановали га на 20 дана и он је одрукао да би га одбановали, скинули са стуба срама и ставили на насловну. <3

Зајебаваш ме јел да? :)

14. Нажалост, не.

15. Па јеботе тај не да је заслужио банчину од 20 дана него трајни и још да га кастрирају човече! И плус је он индиректно крив за сво оно срање што је било око Царе...

16. Stefan Kostić je kriv za Rambuje.

17. Nemojte Zmiu da zaboravite, još mi krivo...

18. Nemojte Zmiu da zaboravite, još mi krivo...

Па зато и кажем да је крив за оно срање око Царе, јер да није Змија размудована због њега, држала би Цару, да се тако изразим, под контролом неком...

19. Направио је неко срање, бановали га на 20 дана и он је одрукао да би га одбановали, скинули са стуба срама и ставили на насловну. <3

Koji si Koštunica.

Па јеботе тај не да је заслужио банчину од 20 дана него трајни и још да га кастрирају човече! И плус је он индиректно крив за сво оно срање што је било око Царе...

Jašta.

Nemojte Zmiu da zaboravite, još mi krivo...

Ni Kaizena, Mrmuna, JTU-a, Mentala, Underground ekipu, rušenje sajta u par navrata, razne gluposti, spamovanja, otcepljenje Kosova, malverzacije, pronevera državnog budžeta... Nešto sam zaboravio?

20. Nešto sam zaboravio?

И то што се Ђоковић циганише.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.