Разноразно питање

1. Jebemliga, ja kao napravio, međutim ništa se nije desilo. I dalje mi piše jedan tamo.
    EDIT: Eno ga, sad izađe!

2. Сачекаш и изаћ ће

3. 6 минута треба да се избаци постер.
    Смаре, шта би са Зетом синоћ ? :Д

4. Зета? Која Зета?
    Што је то? :)

5. Хахахаххаа шта је то, а? :)

6. престигосте ме са питањем, већ два'ес сати га чекам по форуму да ми налети на питање :Д

7. Јел се Зета маже на љеба ? :)))

8. SMarko, nijesam znao ni da sestru imaš, a kamoli zeta. A što mu bi, jadnom? Da nije što postrada?

9. Хахаха, ја га синоћ навато на фејсу у оној нашој групи.
    14:0 Е!

10. Не знам ја, колега Брусе, о чему ови причају, везе ти немам :)
    Нешто лају, боље да их побанујем за клевете јер нити имам сестру, нити зета неког што они помињу :)

11. Охохо, опет се вади БАН дугме као крајњи аргумент. :)

12. Нема ми друге, чим не знам о чему причате бан и сви задовољни :))

13. to neka plasticna igracka?

14. Ne merem se sjetiti gdje se na jutjubu namješta da ako dam nekome link klipa dok sam ulogovana, a klim mi međ omiljenim da mu ne pušta i sve ostale klipove, već samo taj jedan. Pomagajtove.

15. Питала је Ц60.

16. jel ima neka tema o konzolama?

17. Ima kod kineza da se kupe šurikeni. Samo dooštriš kamenom za oštrenje.

18. da naravno, a s'obzirom da je napravljen od nekog sranje čelika zaboravi da može da ga naoštri i neki profi oštrač, a kamoli samo da pređeš kamenom...a sve i da ga naoštriš nekako otupeo bi se posle jednog zabadanja u drvo....ne mož jeftina stvar biti kvalitetna nikad. Tj. uglavnom nikad

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.