Разноразно питање

1. Jebemliga, ja kao napravio, međutim ništa se nije desilo. I dalje mi piše jedan tamo.
    EDIT: Eno ga, sad izađe!

2. Сачекаш и изаћ ће

3. 6 минута треба да се избаци постер.
    Смаре, шта би са Зетом синоћ ? :Д

4. Зета? Која Зета?
    Што је то? :)

5. Хахахаххаа шта је то, а? :)

6. престигосте ме са питањем, већ два'ес сати га чекам по форуму да ми налети на питање :Д

7. Јел се Зета маже на љеба ? :)))

8. SMarko, nijesam znao ni da sestru imaš, a kamoli zeta. A što mu bi, jadnom? Da nije što postrada?

9. Хахаха, ја га синоћ навато на фејсу у оној нашој групи.
    14:0 Е!

10. Не знам ја, колега Брусе, о чему ови причају, везе ти немам :)
    Нешто лају, боље да их побанујем за клевете јер нити имам сестру, нити зета неког што они помињу :)

11. Охохо, опет се вади БАН дугме као крајњи аргумент. :)

12. Нема ми друге, чим не знам о чему причате бан и сви задовољни :))

13. to neka plasticna igracka?

14. Ne merem se sjetiti gdje se na jutjubu namješta da ako dam nekome link klipa dok sam ulogovana, a klim mi međ omiljenim da mu ne pušta i sve ostale klipove, već samo taj jedan. Pomagajtove.

15. Питала је Ц60.

16. jel ima neka tema o konzolama?

17. Ima kod kineza da se kupe šurikeni. Samo dooštriš kamenom za oštrenje.

18. da naravno, a s'obzirom da je napravljen od nekog sranje čelika zaboravi da može da ga naoštri i neki profi oštrač, a kamoli samo da pređeš kamenom...a sve i da ga naoštriš nekako otupeo bi se posle jednog zabadanja u drvo....ne mož jeftina stvar biti kvalitetna nikad. Tj. uglavnom nikad

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.