Разноразно питање

1. Može neko da mi ciba link teme za antimoderatorske defke, ne mogu da je nađem nešto

2. Зашто онај горе што све гледа воли да прца нас доле ?

3. Зашто онај горе што све гледа воли да прца нас доле ?

Možeš to da shvatiš i kao kompliment, izgleda da smo prilično dobri u krevetu.

4. Зато што наши људи Њега стално прцају. Колико пута дневно чујеш "Јебем ти Бога" или тако нешто? Може ли да се преброји?

5. Je l zna neko koliko hrane je dozvoljeno uneti u EU, mislim na suvomesnate proizvode, tacnije prsuta i sudzuk. Znam da ima ona tabla na madjarskoj granici gde je sve naslikano, al ne mogu da se setim.

6. По кило од свега, нама су тако рекли кад смо ишли на екскурзију у Будимпешту. Па смо онда ми који смо имали по пар кила неких кобаја, разделили другарицама по торбама и све било океј.

Иначе, како се ово зове на српском? Треба ми неки једноставан превод. На енглеском је 'shape sorting box'
    http://www.mindsalive.ca/assets/images/MD0575.jpg

7. Ako uvaljaš u najlone i staviš unutar sjedišta, možeš koliko oćeš.

8. Hvala krompir, pomogao si mi.
    Ninka, pa ne prenosim gudru brate:)

9. prvi put mi nesto odabrano pa dobio onaj famozni palac , kako sada mogu da vidim sta je moje ko omiljenovao?

10. prvi put mi nesto odabrano pa dobio onaj famozni palac , kako sada mogu da vidim sta je moje ko omiljenovao?

11. otvoriš definiciju i sa desne strane ispod banera piše "omiljeno za: ... " ako je neko omiljenisao.

12. kamo srece da mi je defka odabrana :), vazi li isto za postere i reakcije?

13. a radi, sa fona sam, pa nisam odmah mogao da vidim :)

14. El mogu posteri d se prave? Pošto sam smislio jedan mnogo do jaja, a neće.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.