Разноразно питање

1. canis lupus je brisao svoje.

kad smo kod abraksa, tog cuvenog dana je napisao gomilu govana.

2. Јебига, биле друачије дефке и цео концепт сајта...

3. da se razumijemo, ne pljujem ja njega, on kao autor jebe. ali tog dana je pretjerao....

imao sam misliju da citam januar 2007, i procitao sam sve defke tad. kad sam dosao do tog dana smorio sam se. citao sam par dana i dao sam mu gomilu minusa.

4. Surovi je obrisao preko 1000 svojih.

5. Е, то. Хвала миксовани наложе двојице аутора. Модулатори, ево га дупли, дрште га, удрите бан! :Д

6. Jel moguće obrisati svoje defke, postere i reakcije?

7. Сад јок, ал пре су могли клистир налози ваљда и модулатори.

8. A ako prijavim neki poster? Ni to ne deluje?

9. Оно дугме "Пријави постер" и не гледају, тако Месалина причала. Оставиш на теми или замолиш мода на пвт-у и ако је квалитет за брисање, он ће да ти учини. Ја сам тако 10-ак комада склонио.

10. Možeš ti da prijaviš a pitanje je da li će modovi da ga obrišu. Ako je sranje poster, brišu ga odma' a ako je kvalitetan onda neće ni da čuju.

11. Pošalji nekom od modova na pvt i pitaj, ako su dobri verovatno neće hteti ali ako su samo prosek obrisaće.

12. Ako ga ne obrišu smatraću da je pohvaljen hahaah, hvala u svakom slučaju.

13. не обришу ли га ја ћу ти дати свој објективни суд, чисто да поново успоставимо равнотежу у универзуму, хејтеру малени

14. Dobro kažeš, maleni, pošto sam samo tebi lupao minuse od kada sam na Vuku jer sam bio ubeđen da si ti meni radio isto.

15. pošalji meni, ja ne kontam postere pa brišem i dobre...

16. Јел има још нека жива дефиниција са преко 1000 минуса? Сад видех ово од пре неколико постова

http://vukajlija.com/smrt-patrijarha-pavla/108278

17. као да бих ја таквом једном никоговићу први и ничим изазван посветио толико пажње, лолек

18. Ne znam samo čime sebi daješ pravo da vređaš nekoga, ali dobro nije svakome lako u životu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.