Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ne da je otisao zauvek, ali realno nema ga par meseci. To je taj tip ljudi lolololo.
твоја два љигава атака на мој лик и дело са два различита љигава налога ми дају морално право да ти дупе померам у ком год правцу пожелим, и буди сретан што то не чиним толико често, требао си попасти трајни бан још тада, сада се сав изаспем када ти видим ник
E...aj' se svađajte na PVT malo. Jel' da da hoćete? :-)
Jedino dupe koje možeš da pomeraš je tvoje, a što se tiče osipa idi u najbližu apoteku jer ti oni sigurno mogu pomoći. To šta ti radiš često ili retko nije moja briga, a da li trebam biti sretan ili srećan možda shvatim kada me bude bolela ona stvar za tvoje mišljenje.
Хоће ли неко да банује ове што каче слику оног великог белог кера на чет?
Mali ker? Je l' to? :)
Не морате да их банујете, али нас то неће спречити да им СВРШАВАМО ПО МАМИНИМ СТОМАЦИМА ОПАААААААААААААААА
Не то, него ово... http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/564166_10151218701548799_354113750_n.jpg
ЈЕБЕМ ИМ ШЕСТ МАЈКИ СА ОБА КУРЦА, СМОРИЛИ СУ С КЕРОМ
Slaaaatka kuuuca :) Awwww
opet reklamiraju neki sajt ispod odabranih postera.
koji moderator uredjuje fb stranicu vukajlije?
kaizen. e sad, dal i neko od modova ima pristup, ne znam...
ko god da je cesto koristi cirilicu. kaizen nikada ne koristi nju, ili ja nisam primjetio :)
Ma Smare i još par njih valjda. Ili solo, zaboravio sam.
Смаре, Фаца, Лула и Мессалина користе ћирилицу од модова.
Ми остали користимо латиницу. Ponekad...
meni lici na smareta, ali nece niko od modova odgovori, a ja samo radoznao :)
Добро, они јавно користе ћирилицу а не да би поклопили некога.
Мојне ми рушиш снешка.
Šta je ovo na RTS-u koji kurac????
koji moderator uredjuje fb stranicu vukajlije?
Kaizen plus nekoliko moderatora.