Разноразно питање

1. Ja sam imao srećnu majicu koju sam oblačio na svaki ispit. I tako do treće godine, kad sam je bacio jer je dala sve od sebe. Inače, na mom faksu su trebe znale kako treba izgledati kod kog profesora. Jedan prof je ispitivao u svom kabinetu (soba 3x3) po šestoro ljudi sa uključenom kvarcnom grijalicom, čak i ako je napolju bilo 30 celzijuština. To je radio samo kako bi se žemske raskomotile i pokazale sve što imaju. Matori bačje.

2. A najviše? :-)

sedam jelena mi je rekord, na bankarstvu - tu sam dobio šest, ali profesor mi je platio dve ture (ako to nešto znači)...

3. Pa platio je kad je video kako dobro barataš materijom....

4. Ma jok, ja sedeo sa koordinatorom fakulteta, ovaj došao na ispit i samo se pridružio - po dve ture svaki od nas i jedno što sam cimnuo pre njih, trajalo je to sve skoro tri sata...

5. Nas je profesor Boža Raičević savjetovao da pred ispit popijemo po 2 čaše žestine. Dobro za razvezivanje jezika.

6. Ma jok, ja sedeo sa koordinatorom fakulteta, ovaj došao na ispit i samo se pridružio - po dve ture svaki od nas i jedno što sam cimnuo pre njih, trajalo je to sve skoro tri sata...

Što me to neodoljivo potseća na nekadašnja polaganja mojih specijalizacija u MUP-u. :-)

7. Predispitna trema se jednostavno suzbija.

Ovo sam i ja probala za završni-specijalistički ispit. Bilo je fenomenalno. Jedini ispit koji mi je bio PRAVO zadovoljstvo.

8. Jel' to neko afganistansko cveće, kad tako dobro deluje? :-)

9. Ja od svih cvetnih aroma najviše koristim hmelj, one druge cvećke sam odavno prestao :)

10. jesam li ja dobro skontao iz cijele price, kurd je pandur? :)

11. Jok, Kurd je pas rata i latentni ratni zločinac koji se uspješno skriva u Lihtenštajnu il tako nekom kurcu tamo u Jevropama.

12. А ви причајте овде о дрогама, па ћете пишати крв. :)

13. Deveti direktorat MUP-a, moderatorska divizija...

14. Brus, samo da znaš, imam usmene ispite u četvrtak i petak, i ima da popijem po jedno pivo prije, čisto da isprobam teoriju. :)

15. Kako si se našla samo u tom delu mog posta, a ono "sve sam položio" si preskočila ;)

16. Pa.. Zbog toga i želim da probam. :DD

17. Da li se vama dopada ovaj ker, pošto imam neku šemu da uzmem jednog na poček lolo

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/564166_10151218701548799_354113750_n.jpg

18. Koja je to rasa?

19. Sviđa mi se...jednog tvog sam već obrisao na četu i sada čekam koga ću prvog da banujem za spemovanje. :-)