Kurde i Bruce, nema ni sličnog.
Lekovi su savršeni. E, sad je situacija : il' ga sortiramo u folder POSPRDNO ili u SRANJE. I tako se desi da nas i korisne stvari mimoiđu.
Ma imaš bre one boje što se menjaju u zavisnosti na kojoj su temperaturi. Nije ništa posebno, mada ne znam koliko su zdrave da se njima farbaju šolje iz kojih se pije...
Kad smo kod toga ko šta pije pred testove, ja, neiskusni alkoholičar, rešio doprobam tu teoriju i roknuo malo više slučajno, jedno 7-8 čaša skivića i otisao na kontrolni iz matematike. Verovatno nije bilo pametno da to uradim, s obzirom da smo radili trigonometrijske funkcije pa su mi se nešto čudno pomerale i udvajale dok sam radio te sam zabo keca. Popravio sam ga posle, ali i dalje jedna od smešnijih situacija u mom kratkom dosadašnjem školovanju.
Bruce mislim da je samojed, ali kao da je bio u salonu lepote. Vidi kako je lepo odrađen.
Самојед је, очуван, његован и здрав. :)
Одазива се на име Пујдо.
Kurde i Bruce, nema ni sličnog.
Lekovi su savršeni. E, sad je situacija : il' ga sortiramo u folder POSPRDNO ili u SRANJE. I tako se desi da nas i korisne stvari mimoiđu.
Jel zna neko od Vas pametnijih po kom principu rade one šolje što kad im sipaš kavu u njih one promene boju?
Jel zna neko od Vas pametnijih po kom principu rade one šolje što kad im sipaš kavu u njih one promene boju?
Pa na principu konjugovane insufiencije polihromosaharida, naravno.
Koji spust, ovo nije ni Fil Majer svojevremeno radio.
Hvala ti Kurde, u svakom slučaju. I za objašnjenje i za spust :-)
Ma imaš bre one boje što se menjaju u zavisnosti na kojoj su temperaturi. Nije ništa posebno, mada ne znam koliko su zdrave da se njima farbaju šolje iz kojih se pije...
Ozbiljno.
Pa ne farba se unutra no spolja...
Našao sam sve, hvala
Pa jel stavljaš usta na šolju ili piješ isključivo na slamku?
Па ваљда није офарбано баш до врха.
Pa ne stavljaš pola šolje u usta jebemumater.... Osim ako nisi Hanka Paldum.
Kad smo kod toga ko šta pije pred testove, ja, neiskusni alkoholičar, rešio doprobam tu teoriju i roknuo malo više slučajno, jedno 7-8 čaša skivića i otisao na kontrolni iz matematike. Verovatno nije bilo pametno da to uradim, s obzirom da smo radili trigonometrijske funkcije pa su mi se nešto čudno pomerale i udvajale dok sam radio te sam zabo keca. Popravio sam ga posle, ali i dalje jedna od smešnijih situacija u mom kratkom dosadašnjem školovanju.
Pa, jbg, ako je to neka otrovna ili makar štetna boja, onda je dovoljno i to malo što prisloniš usne.
Како иде ? жена, ђеца ?
Како иде ? жена, ђеца ?
Me evo ništa, tu malo po kraju...
Pa jesi ti kren'o da se ubiješ ili da se opustiš, sunce ti. :)
Kažem ti, neiskusan lololo. Kod 4. sam mislio da stanem ali sam se zaneo. :)