Разноразно питање

1. http://img826.imageshack.us/img826/1659/dsc00024zl.jpg
    Да ли је моја гуза геј? То су ми данас рекле колегинице док сам се пресвлачио на послу. Живог ме занима или само лупетају. Ова трака нека вас не буни, то ми је од појаса за препонску килу коју сам зарадио дижући дебеле бабе у болници, а намерно сам променио боју у црно бело, волим винтаџ.

ЕДИТ: Ово јесте моја буља, да не буде забуне око приватних фотографија и ауторских права бла бла

2. nije beboP... al ad bi se zajebavali...

nema na čemu marc, mile legenda, samo nek se roka i igra, a hljeba što nema, koga boli kurac...

3. Да ли је моја гуза геј?

I kakvo ti je to pitanje, u dupe li te jebem?

4. I kakvo ti je to pitanje, u dupe li te jebem?

Па разноразно. Но нек ти буде аватар црно бели, па ај и да размислим о понуди

5. Да ли је моја гуза геј?
    I kakvo ti je to pitanje, u dupe li te jebem?

Значи да јесте.....

6. Šteta što nije duži snimak, a verujem da nije ni izvodio ceo repertoar. :)

7. Skinuo sam Orcs must die 2 i sad ima da se igra co op mod. Kad udjem u igricu i idem da napravim sobu kaže: ne možete igrati igru u of-lanj modu ili dok ste diskonektovani, a imao sam konekciju. Znači do of-lajn moda je. Čekao sam jedno 20 dana i kad je konačno izašo krek ja skinem, ubacim u folder i izadje mi neko sranje. I neće da udje u igru. Da li za to treba jebeni stim ili može nekako drugačije da se napravi?

8. koji mod ima najduzi staz sto se tice moderisanja?

9. Тренутно или и прије ?
    Од ових садашњих вјероватно Курд и Циклон

10. koji je bio najduze ikada i koji od aktuelnih je najduze na toj poziciji :)

11. Контам курде да си ти сад јер си 2-3 пута био модератор, тако и циклон. А за оне раније не знам каква је ситуација била од 2007-9.

12. Ja sam postao mod oko 2007-2008, pa sam onda bio van sajta celu godinu ili godinu i po(retko sam bio na net-u), pa sam se ondaK vratio da budem mod...i tako. :-)

13. Ne mogu da nađem ovu igru online.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Hex_(board_game)
    Može neka pomoć? Ovu verziju kao na prvoj slici.
    EDIT: Pronašla.

14. Ko je izvalio 'JA JEMEN'?

15. I mislio sam da jeste, al' nigde nisam mogao da nađem post lolo. Hvala.

16. To je nastalo na četu prvo, tek kasnije se proširilo po forumu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.