Разноразно питање

1. A ja pretražio sva Jebanja maltene hahah.

2. Par sajtova mi ne može da otvori, piše "Access of chaced copy". Šta duradim?

3. ako si mislio "cached" onda ti je ovde objašnjenje: http://www.googleguide.com/cached_pages.html

4. Upisao sam na budzet stomatologiju u novom sadu i fax mi pocinje tek u oktobru.Cimeru na FTN krecu sad neke pripreme pa ja idem s njim da teram cirkus.
    Jel zna neko jel mogu vec sada da koristim menzu ili tek kad krene fax a do tada da se hranim kao samofinansirajuci studenti?

5. Je l potpada pod šatrovački kad se samo izbaci prvi slog iz reči? Fazon dina, ket, ksna... Ako ne, kako se to naziva?

6. Neveruem da je to šatrovački.

7. Nadimak pa to spada u sleng jebem mu miša.

8. Nadimak pa to spada u sleng jebem mu miša.

Moguće. Nego mi je jako slično sa šatrovačkim, pošto se kod njega prvi slog gura na kraj a ovde samo nestaje...

9. Може једнодневни? Хоћу да мислим о љубави лолололо

10. Може једнодневни? Хоћу да мислим о љубави лолололо

Na poslu ćete biti izloženi velikom stresu i očekivanjima od nadređenih. Kratka puš-pauza u holu firme će Vam dobro doći, i upoznaćete Sanju iz Računovodstva, sa drugog sprata. Vaša avantura će započeti stidljivo, ali će uz par intervencija Vaše pljoske Pelinkovca, koja Vam je večiti saputnik, brzo eskalirati u vatreni seks i pravi užitak koji samo dva zemljana Znaka mogu proizvesti.

Ne jedite pasulj petkom, loš je za potenciju.

11. Ako za muškarca kažemo ploditelj, kako za ženu da kažemo, ploditeljka nekako ne ide...

12. Oваплоћена

13. Po mom mišljenju bi trebalo plođena, ali onda ništa nije uradila, mislim nije plodila i to. :)

14. Ako za muškarca kažemo ploditelj, kako za ženu da kažemo

Brankica Stanković.

15. Brankica Stanković.

To brate. lololo

16. Ako za muškarca kažemo ploditelj, kako za ženu da kažemo, ploditeljka nekako ne ide...

Rasploditeljka. Mislim, on plodi a ona se rasplođuje.

17. Може једнодневни? Хоћу да мислим о љубави лолололо

Na poslu ćete biti izloženi velikom stresu i očekivanjima od nadređenih. Kratka puš-pauza u holu firme će Vam dobro doći, i upoznaćete Sanju iz Računovodstva, sa drugog sprata. Vaša avantura će započeti stidljivo, ali će uz par intervencija Vaše pljoske Pelinkovca, koja Vam je večiti saputnik, brzo eskalirati u vatreni seks i pravi užitak koji samo dva zemljana Znaka mogu proizvesti.

Ne jedite pasulj petkom, loš je za potenciju.

хахахах добра фора, ал ово је озбиљан захтев бреее

18. Neka mi neko objasni kakvo je to zadovoljstvo kada imaš oralni seks sa curom preko kondoma ? Kako ja da se napalim ako stavim kurton i riba mi blajva i kako ona može da se napali ako žvalavi gumu ?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.